Masa dining Suzi /extensibila/, Suzi, nuc | Vellea Home
Suzi

Masa dining , nuc

Masa dining Suzi /extensibila/ 1
Masa dining Suzi /extensibila/ 1_thumb
1574 lei
1240 lei*
*cu Card Vellea Home

Produsul nu se poate ajusta la cerinta clientului.

Livrare gratuita: 10 zile

Masa de dining extensibila Suzi
 
- dimensiuni: L140/180 B90 H77 cm
- blat: PAL furniruit 34 mm
 -structura: lemn masiv de fag, lemn stratificat
 
Masa este simbolul casei, dezvaluie ospitalitatea fiecarei familii si de aceea trebuie sa alegem cu atentie mobilierul de dining potrivit. Masa Suzi este realizata din lemn masiv de fag si blat de PAL furniruit, cu finisaj de lac. Elementele decorative ale acestui model scot in evidenta personalitatea puternica a mesei. Acest produs se livreaza intr-un ambalaj rezistent impreuna cu instructiuni simple de montaj.
 
Atentie!
Este posibila aparitia unor mici diferente de nuanta intre culorile reale ale mobilierului/materialelor folosite si culorile afisate de ecranul dispozitivului folosit de Dumneavoastra, in functie de setarile acestuia.
Din cauza caracterului materialelor naturale – lemn masiv si furnir - sunt posibile eventuale diferente intre nuantele produselor individuale. In pretul produsului nu este inclus montajul a carui valoare este specificata la categoria servicii din bara de meniu.
Expunerea prelungita la lumina directa a soarelui poate duce la modificarea aspectului si calitatii mobilierului. Asezati mobilierul la o distanta de CEL PUTIN 50 cm de orice corp de incalzire sau sursa puternica de caldura.
Acest tip de deteriorari ale produselor NU SUNT acoperite de garantia lor.
 
Pentru mai multe informatii, va rugam, accesati sectiunile CUM COMANDAM si SERVICII
Model Pret pentru montaj Pret pentru manipulare etaj 1, etaj 2 ,sau cu liftul (daca e posibil) Manipulare pe scari pentru fiecare etaj urmator
Suzi 22.00 Lei 22.00 Lei 6.00 Lei

Pretul pentru montaj este indicat pentru fiecare articol individual. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de montaj este mai mica de 100RON, clientul plateste o taxa minima de 100RON.

Pretul de urcare este indicat pentru fiecare articol in parte. Pretul de urcare se stabileste pe baza nivelurilor/etajelor efective care urmeaza sa fie urcate de echipa de servicii. Va rugam sa retineti ca se percepe o taxa pentru parter sau alte etaje ( subsol ,demisol si parter) care este posibil sa nu fie numerotate in cladirea dvs. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de urcare este mai mică de 100 RON, clientul plateste o taxa minima de 100 RON.

Ultima vizualizare

Follow us