Masa dining extensibila Tiana | Vellea Home

Tiana

Masa dining extensibila , nuc deschis

1650 lei
Reducere: -29%
1172 lei

Produsul nu se poate ajusta la cerinta clientului.

Livrare gratuita: 15 zile

Mesele de dining Tiana imbina stabilitatea, rezistenta, calitatea si functionalitatea, la care se adauga aspectul elegant care confera un accent stialt oricarui interior.

Dimensiuni generale: L120 B80 H75 cm.

Dimensiuni in pozitie extinsa: L150 B80 H75 cm.

- MDF furniruit, 8 mm., bait Sirca Italia, lac poliuretanic Milesi, Italia

- mecanism extensibil din aluminiu

- protectii pentru picioare, in scopul protejarii podelei de zgarieturi

Cu siguranta, aspectul exterior nu este chiar cel mai important element atunci cand alegem masa pentru bucatarie sau dining. Insa nu putem neglija impresia pe care masa Tiana o va lasa oaspetilor si mandria cu care ii veti invita la masa.

 Acesta este intr-adevar un produs unic, care se va transforma intr-un accesoriu de top in mobilarea bucatariei sau diningului Dumneavoastra. Dar aceasta nu este tot. Masa va va impresiona cu confortul pe care vi-l va asigura in timpul mancarii.

Rezistenta ei nici nu are rost sa o mai comentam, deoarece este confectionata din MDF furniruit, 8 mm., bait Sirca Italia si lac poliuretanic Milesi Italia. Manopera de inalta calitate precum si toate celelalte atribute vorbesc de la sine despre masa Linda.

Masa este dotata cu mecanism extensibil si cu protectii pentru picioare, in scopul protejarii podelei de zgarieturi. Combinatia ideala pentru orice dining ar fi: masa Linda impreuna cu cateva scaune din colectia Vellea Home , care sa completeze stilul si functionalitatea mobilierului Dumneavoastra.

 Atentie!

Este posibila aparitia unor mici diferente de nuanta intre culorile reale ale mobilierului/materialelor folosite si culorile afisate de ecranul dispozitivului folosit de Dumneavoastra, in functie de setarile acestuia.

Puteti comanda acest produs pe site sau la numarul de telefon afisat. Nu este necesara plata in avans.
Pentru mai multe informatii, va rugam, accesati sectiunea Servicii.

Nr. pachete:2

Pachete 1: 120/80/17 сm, greutate  27 кg

Pachete  2: 74/21/21 сm, greutate  15 кg.

 

 
Model Pret pentru montaj Pret pentru manipulare etaj 1, etaj 2 ,sau cu liftul (daca e posibil) Manipulare pe scari pentru fiecare etaj urmator
Tiana 30.00 Lei 30.00 Lei 12.00 Lei

Pretul pentru montaj este indicat pentru fiecare articol individual. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de montaj este mai mica de 130RON, clientul plateste o taxa minima de 130RON.

Pretul de urcare este indicat pentru fiecare articol in parte. Pretul de urcare se stabileste pe baza nivelurilor/etajelor efective care urmeaza sa fie urcate de echipa de servicii. Va rugam sa retineti ca se percepe o taxa pentru parter sau alte etaje ( subsol ,demisol si parter) care este posibil sa nu fie numerotate in cladirea dvs. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de urcare este mai mică de 110 RON, clientul plateste o taxa minima de 110 RON.

Calculator credit TBI

Masa dining extensibila Tiana - Pret: 1172.00 lei

Luni Rata lunara Dobanda anuala
4 293.00 lei 0 %

Aceste rate sunt aproximative si vor fi stabilite dupa contactarea institutiei de credit. Creditul este valabil pentru comanda de peste 400 lei.

Adesea cumparate impreuna:
Produse asemanatoare
Ultima vizualizare

Follow us