Masuta de cafea Milana | Vellea Home

Milana

Masuta de cafea , stejar sonoma

724 lei
Reducere: -29%
513 lei

Produsul nu se poate ajusta la cerinta clientului.

Livrare gratuita: 7 zile

Masuta cafea Milana
Dimensiuni:
- L110 В64 H40 cm.
Blat:
- raft: sticla transparenta termosecurizata 8mm.
Structura:
- MDF 40mm, lacuit cu lac de inalta calitate-luios
- distantieri metal cromat
Masuta de cafea Milana este realizata din  MDF cu grosimea de 40mm si suprafata lucioasa lacuita. Acesta ofera modelului stil si eleganta. Blatul mesei este din sticla transparenta termosecurizata- 8mm cu margini finisate din fabrica.
Atentie!
Este posibila aparitia unor mici diferente de nuanta intre culorile reale ale mobilierului/materialelor folosite si culorile afisate de ecranul dispozitivului folosit de Dumneavoastra, in functie de setarile acestuia. Rezistentaa sticlei securizate este de cateva ori mai mare decat cea a sticlei obisnuite. Cu toate acestea, va atragem atentia sa feriti muchiile mesei de lovituri puternice cu obiecte dure, precum si de sarcini statice mari. 
Expunerea prelungita la lumina directa a soarelui poate determina modificarea aspectului si calitatii mobilei.
Asezati mobilierul la o distanta de CEL PUTIN 50 cm fata de orice corp de incalzire sau sursa puternica de caldura.
Acest tip de schimbari in calitatea si integritatea produselor NU SUNT acoperite de garantia lor. 

Puteti comanda acest produs pe site sau la numarul de telefon afisat. Nu este necesara plata in avans.

Pentru mai multe informatii, va rugam, accesati sectiunea Servicii.

 
 
Model Pret pentru montaj Pret pentru manipulare etaj 1, etaj 2 ,sau cu liftul (daca e posibil) Manipulare pe scari pentru fiecare etaj urmator
Milana 60.00 Lei 26.00 Lei 6.00 Lei

Pretul pentru montaj este indicat pentru fiecare articol individual. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de montaj este mai mica de 130RON, clientul plateste o taxa minima de 130RON.

Pretul de urcare este indicat pentru fiecare articol in parte. Pretul de urcare se stabileste pe baza nivelurilor/etajelor efective care urmeaza sa fie urcate de echipa de servicii. Va rugam sa retineti ca se percepe o taxa pentru parter sau alte etaje ( subsol ,demisol si parter) care este posibil sa nu fie numerotate in cladirea dvs. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de urcare este mai mică de 110 RON, clientul plateste o taxa minima de 110 RON.

Calculator credit TBI

Masuta de cafea Milana - Pret: 513.00 lei

Luni Rata lunara Dobanda anuala
4 128.25 lei 0 %

Aceste rate sunt aproximative si vor fi stabilite dupa contactarea institutiei de credit. Creditul este valabil pentru comanda de peste 400 lei.

Adesea cumparate impreuna:
Produse asemanatoare
Ultima vizualizare

Follow us