Pat de piele, Leda (fara saltea inclusa) | Vellea Home

Leda

Pat de piele 160/200 , piele alba+ piele lila

2278 lei
Reducere: -47%
1198 lei

Produsul nu se poate ajusta la cerinta clientului.

Livrare gratuita: 7 zile

Pat de piele Leda
 
Patul este potrivit pentru saltea cu o fata sau saltea cu doua fete cu dimensiunea de 160/200 cm.
Patul nu are inclus suportul pentru saltea (nici somiera, nici un alt fel de placaj).
Se poate folosi mecanismul special de ridicare a saltelei.
Daca doriti sa folositi saltea cu doua fete este necesar sa achizitionati si o somiera cu dimensiunea aferenta.
 
Dimensiuni:
- L170 B210 H101 сm.
Маteriale:
- material finisaj – piele ecologica de calitate superioara
Таpiterie/umplutura:
- spuma poliuretanica Т 20/38;   material suplimentare de tapiterie
Structura:
- PAL, lemn masiv
 
Senzatia de clasa si lux conferita de patul Leda interiorului este de nedescris. Designul original al modelului introduce stil si individualitate in dormitor.
Patul este tapitat cu piele ecologica de calitate superioara. Materialul este rezistent la uzura si placut la atingere. Patul este potrivit pentru saltea cu o fata sau cu doua fete de dimensiunea de 160/200 cm.
Se poate folosi mecanism de ridicare a saltelei prin intermediul caruia veti putea utiliza in mod optim spatiul de sub saltea.
Mecanismul se comanda separat si are inclusa o baza din MDF. Daca alegeti sa folositi saltea cu doua fete este necesar sa achizitionati o somiera cu dimensiunea aferenta. Somiera completeaza confortul saltelei cu doua fete si asigura ventilarea naturala a acesteia.
 
Atentie!
Pretul specificat NU include salteaua.
LA DESPACHETAREA mobilierului nu recomandam folosirea unor obiecte ASCUTITE sau DE TAIAT, din cauza probabilitatii de taiere a stofei sau tapiteriei. Expunerea prelungita la lumina directa a soarelui poate duce la modificarea aspectului si calitatii mobilierului.
Asezati mobilierul la CEL PUTIN 50 cm de orice corp de incalzire sau sursa puternica de caldura.
Acest tip de deteriorari NU SUNT acoperite de garantia produselor.
Este posibila aparitia unor mici diferente de nuanta intre culorile reale ale mobilierului/materialelor folosite si culorile afisate de ecranul dispozitivului folosit de Dumneavoastra, in functie de setarile acestuia.
Intretinere: Pentru intretinerea pielii ecologice si a stofei folositi o laveta din microfibra inmuiata in solutie de apa calduta cu sapun cu PH neutru.
 
Numar pachete: 3
Pachet 1:  180/110/10 сm., greutate 20 Kg.
Pachet 2:  210/40/30 сm., greutate 25 Kg.
Pachet 3: 180/40/20 сm., greutate 13 Kg.
 
 

 

Model Pret pentru montaj Pret pentru manipulare etaj 1, etaj 2 ,sau cu liftul (daca e posibil) Manipulare pe scari pentru fiecare etaj urmator
Leda 130.00 Lei 41.00 Lei 12.00 Lei

Pretul pentru montaj este indicat pentru fiecare articol individual. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de montaj este mai mica de 130RON, clientul plateste o taxa minima de 130RON.

Pretul de urcare este indicat pentru fiecare articol in parte. Pretul de urcare se stabileste pe baza nivelurilor/etajelor efective care urmeaza sa fie urcate de echipa de servicii. Va rugam sa retineti ca se percepe o taxa pentru parter sau alte etaje ( subsol ,demisol si parter) care este posibil sa nu fie numerotate in cladirea dvs. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de urcare este mai mică de 110 RON, clientul plateste o taxa minima de 110 RON.

Calculator credit TBI

Pat de piele, Leda (fara saltea inclusa) - Pret: 1198.00 lei

Luni Rata lunara Dobanda anuala
4 299.50 lei 0 %

Aceste rate sunt aproximative si vor fi stabilite dupa contactarea institutiei de credit. Creditul este valabil pentru comanda de peste 400 lei.

Adesea cumparate impreuna:
Produse asemanatoare
Ultima vizualizare

Follow us