Pat dublu Magdalena pentru saltea 140/200, Magdalena, stejar sonoma + piele alba | Vellea Home
Magdalena

Pat dublu 140/200 , stejar sonoma + piele alba

Pat dublu Magdalena pentru saltea 140/200 1
Pat dublu Magdalena pentru saltea 140/200 1_thumb
928 lei
Reducere: -37%
581 lei

Produsul nu se poate ajusta la cerinta clientului.

Livrare gratuita: 10 zile

Patul nu are inclus suportul pentru saltea (nici somiera, nici un alt fel de placaj).
Patul este potrivit atat pentru saltea cu o singura fata cat si pentru saltele cu doua fete, cu dimensiunile 140/200 cm.
Daca alegeti varianta saltelei cu doua fete, va recomandam sa achizitionati si o somiera cu marimea corespunzatoare.
 
Se poate utiliza mecanismul de ridicare pentru saltea- set standard
- dimensiuni: L145 B206 H90 cm - pentru saltea 140/200
 
Materiale:
- structura – PAL melaminat, decor stejar sonoma
- tablie – tapitata cu burete, materiale suplimentare de tapiterie, piele ecologica
 
Mobila de lux este o imbinare a aspectului stilat cu o manopera perfecta. Patul Magdalena este un model care ofera confortul mobilierului tapitat si calitatea inalta impusa de standardele actuale in mobilare. Patul are tablia acoperita cu piele ecologica – care ii asigura un confort maxim si ii confera un aspect stilat modelului. Pielea ecologica este un material rezistent la uzura, neted si usor de intretinut. Structura patului Magdalena permite utilizarea atat a saltelei cu o fata cat si a saltelei cu doua fete, cu somiera din lamele. Va recomandam achizitionarea unui mecanism pe gaz de ridicare a saltelei – pentru ca acesta va va oferi posibilitatea utilizarii la maxim a spatiului de sub saltea.
 
Atentie!
Este posibila aparitia unor mici diferente de nuanta intre culorile reale ale mobilierului/materialelor folosite si culorile afisate de ecranul dispozitivului folosit de Dumneavoastra, in functie de setarile acestuia.
Pretul specificat nu include salteaua. In imagine, patul este prezentat cu saltea cu o singura fata. In pretul articolelor nu este inclus montajul al carui pret este indicat in categoria SERVICII din meniul principal.
Asezati mobilierul la o distanta de CEL PUTIN 50 cm fata de corpul de incalzire sau sursa de caldura.
Expunerea prelungita la lumina directa a soarelui poate determina o schimbare a aspectului si calitatii mobilierului.
Acest tip de schimbari in calitatea si integritatea produselor NU SUNT ACOPERITE de garantia lor.
La DESPACHETAREA mobilei tapitate nu va recomandam utilizarea obiectelor ASCUTITE sau DE TAIERE din cauza riscului de taiere a materialului sau a tapiteriei. Acest tip de leziuni nu vor fi acceptate ca si reclamatii.
Pentru intretinerea pielii ecologice si a textilului, folositi o carpa din microfibre inmuiata intr-un amestec de apa calduta si sapun neutral.

Puteti comanda acest produs  pe site sau la 0040 31 630 26 26 . Nu este necesara plata in avans.

Pentru mai multe informatii, va rugam, accesati sectiunile Servicii.

Numar pachete: 3 (pt saltea 140/200)
Pachet: 150/90/10 сm., greutatea 19,2 Kg.
Pachet 2: 151/40/7 сm., greutate 10,5 Kg.
Pachet 3: 210/70/5,5 сm., greutate 16,25 Kg.
 
 
 
 
Model Pret pentru montaj Pret pentru manipulare etaj 1, etaj 2 ,sau cu liftul (daca e posibil) Manipulare pe scari pentru fiecare etaj urmator
Magdalena 61.00 Lei 25.00 Lei 12.00 Lei

Pretul pentru montaj este indicat pentru fiecare articol individual. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de montaj este mai mica de 100RON, clientul plateste o taxa minima de 100RON.

Pretul de urcare este indicat pentru fiecare articol in parte. Pretul de urcare se stabileste pe baza nivelurilor/etajelor efective care urmeaza sa fie urcate de echipa de servicii. Va rugam sa retineti ca se percepe o taxa pentru parter sau alte etaje ( subsol ,demisol si parter) care este posibil sa nu fie numerotate in cladirea dvs. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de urcare este mai mică de 100 RON, clientul plateste o taxa minima de 100 RON.

Produse asemanatoare
Ultima vizualizare

Follow us