Patut pentru copii Carolina II | Vellea Home

Carolina II

Patut 60/120 , alb + pin , 60/120

Patut pentru copii Carolina II 1
Patut pentru copii Carolina II 1_thumb
772 lei
615 lei*
*cu Card Vellea Home

Produsul nu se poate ajusta la cerinta clientului.

alb + pin

Livrare gratuita: 7 zile

Patul este potrivit pentru saltea cu dimensiuni 60/120 сm
Dimensiuni:
- L123 B68 H92 сm
Structura:
- МDF , lemn masiv
- posibilitate de 3 nivele pentru saltea
 colturi si margini securizate
- baza pentru saltea
Pentru siguranta copilui Dumneavoastra este deosebit de importanta securitatea mediului in care acesta creste si se dezvolta. Materialele de calitate cu suprafete netede, colturile si marginile rotunjite, toate acestea ofera un mediu confortabil pentru copilul Dumneavoastra.
Atentie!
Este posibila aparitia unor mici diferente de nuanta intre culorile reale ale mobilierului/materialelor folosite si culorile afisate de ecranul dispozitivului folosit de Dumneavoastra, in functie de setarile acestuia.
Salteaua nu este inclusa in pret.
Utilizati saltea cu dimensiunea corespunzatoate, la care grosimea minima trebuie sa fie 6 cm, iar grosimea maxima - 10 cm. Lungimea si latimea saltelei trebuie sa fie in asa fel incat spatiul dintre saltea si partile laterale si fronturile sa nu fie mai mare de 30 mm. Pentru siguranta copilului Dumneavoastra trebuie sa folositi patut si saltea cu marimi corespunzatoare.
In pretul produsului nu este inclus montajul, a carui pret este indicat in categoria “servicii” din meniul principal. Mobilele se pot aranja intr-un mod diferit fata de cel prezentat in imagine.
Expunerea prelungita la lumina directa a soarelui poate determina o schimbare a aspectului si calitatii mobilei.
Acest tip de schimbari in calitatea si integritatea produselor NU SUNT ACOPERITE de garantia lor. Asezati mobilele la o distanta de CEL PUTIN 50 cm fata de corpul de incalzire sau sursa de caldura.

Puteti comanda acest produs  pe site sau la 0040 31 630 26 26 . Nu este necesara plata in avans.

Pentru mai multe informatii, va rugam, accesati sectiunea Servicii.

 Numar pachete: 1
Pachet 1: 124/13/70 сm, greutate  22 kg

 

 

Model Pret pentru montaj Pret pentru manipulare etaj 1, etaj 2 ,sau cu liftul (daca e posibil) Manipulare pe scari pentru fiecare etaj urmator
Carolina II 144.00 Lei 31.00 Lei 12.00 Lei

Pretul pentru montaj este indicat pentru fiecare articol individual. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de montaj este mai mica de 100RON, clientul plateste o taxa minima de 100RON.

Pretul de urcare este indicat pentru fiecare articol in parte. Pretul de urcare se stabileste pe baza nivelurilor/etajelor efective care urmeaza sa fie urcate de echipa de servicii. Va rugam sa retineti ca se percepe o taxa pentru parter sau alte etaje ( subsol ,demisol si parter) care este posibil sa nu fie numerotate in cladirea dvs. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de urcare este mai mică de 100 RON, clientul plateste o taxa minima de 100 RON.

Calculator credit TBI

Patut pentru copii Carolina II - Pret: 772.00 lei

Luni Rata lunara Dobanda anuala
4 193.00 lei 0 %

Aceste rate sunt aproximative si vor fi stabilite dupa contactarea institutiei de credit. Creditul este valabil pentru comanda de peste 400 lei.

Produse asemanatoare
Ultima vizualizare

Follow us