Prelungitor pentru saltea Leo bebe | Vellea Home

Leo bebe + memory

Prelungitor pentru saltea

141 lei
107 lei*
*cu Card Vellea Home

Produsul nu se poate ajusta la cerinta clientului.

Livrare : 15 zile

Prelungitor pentru saltea Leo bebe
 
Dimensiuni:
- 65/50
Material fata:
- bumbac jaquard matlasat
Miez:
- burete 10 cm.
 
Pentru a-i asigura tot ce-i mai bun copilului Dumneavoastra trebuie sa alegeti siguranta si confortul prelungitorului pentru saltea Leo bebe. Acesta este confectionat din materiale total inofensive pentru sanatatea micutilor. Materialul de pe fata saltelei are o consistenta si rezistenta deosebita la murdarie. Materialul textil e moale si placut la atingere, fin si delicat pentru pielea sensibila a copiilor. Miezul saltelei este confectionat din burete cu densitate potrivita care asigura o baza stabila atat de necesara in primii ani de crestere

Atentie!

ESTE POSIBILA APARATIA UNOR MICI DIFERENTE DE NUANTA intre culorile reale ale mobilierului/materialelor folosite si culorile afisate de ecranul dispozitivului folosit de Dumneavoastra, in functie de setarile acestuia.
 
La DESPACHETAREA saltelelor nu va recomandam utilizarea obiectelor ASCUTITE sau DE TAIERE din cauza riscului de taiere a materialului saltelei. Acest tip de leziuni nu vor fi acceptate ca si reclamatii.
Expunerea prelungita la lumina directa a soarelui poate determina o schimbare a aspectului si calitatii saltelei. Asezati salteaua la o distanta de CEL PUTIN 50 de cm. de sursa de caldura.
Acest tip de schimbari in calitatea si integritatea produselor NU SUNT ACOPERITE de garantia lor.
 

Puteti comanda acest produs pe site sau la numarul de telefon afisat. Nu este necesara plata in avans.
Pentru mai multe informatii, va rugam, accesati sectiunea Servicii.
Numar pachete: 1 (65/50)
Pachet 1: 65/50/11 сm, greutate 1 kg.

 

Model Pret pentru montaj Pret pentru manipulare etaj 1, etaj 2 ,sau cu liftul (daca e posibil) Manipulare pe scari pentru fiecare etaj urmator
Leo bebe + memory 8.00 Lei 7.00 Lei 6.00 Lei

Pretul pentru montaj este indicat pentru fiecare articol individual. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de montaj este mai mica de 130RON, clientul plateste o taxa minima de 130RON.

Pretul de urcare este indicat pentru fiecare articol in parte. Pretul de urcare se stabileste pe baza nivelurilor/etajelor efective care urmeaza sa fie urcate de echipa de servicii. Va rugam sa retineti ca se percepe o taxa pentru parter sau alte etaje ( subsol ,demisol si parter) care este posibil sa nu fie numerotate in cladirea dvs. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de urcare este mai mică de 110 RON, clientul plateste o taxa minima de 110 RON.

Produse asemanatoare
Ultima vizualizare

Follow us