Recliner Dream fotoliu + mecanism electric | Vellea Home

Dream

Recliner + mecanism electric , maro

2974 lei
Reducere: -28%
2124 lei

Produsul nu se poate ajusta la cerinta clientului.

Livrare gratuita: 30 zile

Fotoliu recliner Dream + mecanism electric
 
Dimensiuni:
- L95 B64 H100 сm.
Material finisaj:
- piele ecologica de calitate superioara
Baza tapiterie:
-arcuri zig zag, curele tapiterie
Tapiterie/umplutura:
-arcuri pocket, spuma poliuretanica, fibre
 Mecanism si control:
* Еlectromotor + adaptor +  butoane integrate de control
Avantaje:
* mecanism zero wall 
*  actionare electrica a mecanismului de relaxare in doua regimuri
* iesire USB pentru incarcarea diverselor gadgeturi
* tapiterie foarte confortabila
 
Treceti la urmatorul nivel de confort cu fotoliul foarte confortabil si cu efect de relaxare Dream. Mecanismul electric integrat asigura o miscare complet automatizata din pozitia initiala pana la cea de relaxare totala.
Acest mecanism permite sa va reglati perfect pozitia dorita de catre Dumneavoastra prin miscarea sincronizata a spatarului si a suportului pentru picioare. Miscarile sale sunt line si garanteaza stabilitatea la modificarea pozitiilor.
In pozitia maxima orizontala, fotoliul intins contracareaza efectele oboselii asigurand o pozitie placuta si relaxanta pentru musculatura si normalizare a circulatiei sangelui.
Fotoliul Dream cu actionare electrica este destinat odihnei complete si in acelasi timp activa, creand o senzatie unica de confort.
Pentru a se actiona mecanismul folositi butoanele plasate in lateralul produsului.
Miscarea acestuia se face in doua regimuri – semiautomat si automat. La primul se efectueaza o miscare lina catre una dintre cele doua pozitii maxime atata timp cat se tine apasat butonul.
Regimul automat se executa numai catre pozitia initiala adica strans a fotoliului si se executa prin actionarea butonului butonului mai mic din mijloc.
Iluminarea cu LED a butoanelor si a portului USB de incarcare a gadgeturilor confera mai mult confort si o atmosfera odihnitoare.
Zero wall permite ca spatele canapelei sa fie la o distanta minima de perete/zid fara a afecta functionarea normal a mecanismului. Modelul Dream este tapitat cu piele ecologica de calitate superioara. Ea este moale si placuta la atingere si are o rezistenta sporita la uzura. Baza si umplutura tapiteriei sunt fabricate din materiale foarte elastice, testate pentru durabilitate si rezistenta.
 
Atentie!
NU LASATI COPIII SUB 8 ANI SA UTILIZEZE SINGURI PRODUSUL!
UTILIZATI DOAR IN SPATII LIPSITE USCATE SI LIPSITE DE UMIDITATE! NU INCERCATI SA DESCHIDETI SAU SA DEMONTATI COMPONENTE DIN MECANISM ATATA TIMP CAT ESTE CONECTAT LA RETEAUA ELECTRICA! CAND NU SE FOLOSESTE ESTE RECOMANDABIL SA DECONECTATI PRODUSUL DE LA RETEAUA ELECTRICA PENTRU A PROTEJA COPIII SAU ANIMALELE DE COMPANIE DE INCIDENTE NEDORITE!
LA DESPACHETAREA mobilierului nu recomandam folosirea unor obiecte ASCUTITE sau DE TAIAT, din cauza probabilitatii de taiere a stofei sau tapiteriei.
Deteriorarile de acest fel nu vor fi acceptate ca reclamatie.
 
Expunerea prelungita la lumina directa a soarelui poate duce la modificarea aspectului si calitatii mobilierului.
Asezati mobilierul la CEL PUTIN 50 cm de orice corp de incalzire sau de orice sursa puternica de caldura.
Acest tip de deteriorari NU SUNT acoperite de garantia produselor.
Bratele canapelelor NU SUNT destinate asezarii pe ele. Orice sarcina dinamica sau asezare pe acestea ar putea duce la deformarea lor.
Este posibila aparitia unor mici diferente de nuanta intre culorile reale ale mobilierului/materialelor folosite si culorile afisate de ecranul dispozitivului folosit de Dumneavoastra, in functie de setarile acestuia.
Puteti comanda acest produs pe site sau la numarul de telefon afisat. Nu este necesara plata in avans.
Pentru mai multe informatii, va rugam, accesati sectiunea Servicii.
Set pachete: 1
Pachet 1: 92/80/73 сm., greutate 42 Kg.
Model Pret pentru montaj Pret pentru manipulare etaj 1, etaj 2 ,sau cu liftul (daca e posibil) Manipulare pe scari pentru fiecare etaj urmator
Dream 35.00 Lei 70.00 Lei 22.00 Lei

Pretul pentru montaj este indicat pentru fiecare articol individual. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de montaj este mai mica de 130RON, clientul plateste o taxa minima de 130RON.

Pretul de urcare este indicat pentru fiecare articol in parte. Pretul de urcare se stabileste pe baza nivelurilor/etajelor efective care urmeaza sa fie urcate de echipa de servicii. Va rugam sa retineti ca se percepe o taxa pentru parter sau alte etaje ( subsol ,demisol si parter) care este posibil sa nu fie numerotate in cladirea dvs. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de urcare este mai mică de 110 RON, clientul plateste o taxa minima de 110 RON.

Calculator credit TBI

Recliner Dream fotoliu + mecanism electric - Pret: 2124.00 lei

Luni Rata lunara Dobanda anuala
6 400.90 lei 24 %
9 276.76 lei 24 %
12 214.86 lei 24 %
15 177.88 lei 24 %
18 153.34 lei 24 %
24 122.95 lei 24 %

Aceste rate sunt aproximative si vor fi stabilite dupa contactarea institutiei de credit. Creditul este valabil pentru comanda de peste 400 lei.

Adesea cumparate impreuna:
Produse asemanatoare
Ultima vizualizare

Follow us