Scaun Alvaro lux | Vellea Home

Alvaro Lux

Scaun de masa , fag

481 lei
Reducere: -30%
335 lei/buc.

Modelul se ofera doar in set de 2 buc.

Produsul nu se poate ajusta la cerinta clientului.

fag

Livrare : 7 zile

Modelul este disponibil doar in set de 2 buc.
Dimensiuni:
- L 43 B43 H93 cm
Structura:
- lemn masiv de fag
- lemn stratificat de fag
Sezut:
- baza PAL
- umplutura : spuma poliuretanica
Finisaj
- bait italian de inalta calitate
- lac poliuretanic
Culori: fag + piele bej
Scaunul a fost confectionat din lemn masiv si lemn stratificat de fag, cu ajutorul unor masini profesionale pentru scaune. Cand se asambleaza, scaunul se baituieste cu bait italian pe baza de apa, dupa care se inmoaie manual si se grunduieste. Apoi se aplica lacul poliuretanic de inalta calitate cu 40% luciu, lac rezistent la umezeala si uzura; acesta patrunde adanc in porii lemnului si il pastreaza pentru un timp indelungat. Acest articol se livreaza asamblat.
 
Atentie!
Este posibila aparitia unor mici diferente de nuanta intre culorile reale ale mobilierului/materialelor folosite si culorile afisate de ecranul dispozitivului folosit de Dumneavoastra, in functie de setarile acestuia.
Din cauza caracterului materialelor naturale – lemn masiv si furnir, SUNT POSIBILE DIFERENTE DE NUANTA intre produsele din imagine si culoarea individuala a fiecarui produs in parte.
Expunerea prelungita la lumina directa a soarelui poate determina o schimbare a aspectului si calitatii materialului.
Acest tip de schimbari in calitatea si integritatea produselor NU SUNT ACOPERITE de garantia lor. Asezati mobilierul la o distanta de CEL PUTIN 50 cm fata de corpul de incalzire sau sursa de caldura.
Pentru mai multe informatii, cititi CUM COMAND si TERMENI SI CONDITII.
Puteti comanda acest produs pe site sau la numarul de telefon afisat. Nu este necesara plata in avans.
Pentru mai multe informatii, va rugam, accesati sectiunea Servicii.
Articol: Scaun pentru masa
Compozitie:  Panza/piele, Lemn masiv, Feronerie, Ambalaj: carton ondulat si folie stretch polietilena
Instructiuni de utilizare: Asezati pe o suprafata dreapta. Folositi-l pentru a sta la masa sau pentru odihna.
Set: Numar pachete: 1

Pachet 1: 43/71/97 cm., greutate 15,2 kg.

 
Model Pret pentru montaj Pret pentru manipulare etaj 1, etaj 2 ,sau cu liftul (daca e posibil) Manipulare pe scari pentru fiecare etaj urmator
Alvaro Lux 8.00 Lei 7.00 Lei 3.00 Lei

Pretul pentru montaj este indicat pentru fiecare articol individual. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de montaj este mai mica de 130RON, clientul plateste o taxa minima de 130RON.

Pretul de urcare este indicat pentru fiecare articol in parte. Pretul de urcare se stabileste pe baza nivelurilor/etajelor efective care urmeaza sa fie urcate de echipa de servicii. Va rugam sa retineti ca se percepe o taxa pentru parter sau alte etaje ( subsol ,demisol si parter) care este posibil sa nu fie numerotate in cladirea dvs. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de urcare este mai mică de 110 RON, clientul plateste o taxa minima de 110 RON.

Adesea cumparate impreuna:
Produse asemanatoare
Ultima vizualizare

Follow us