Scaun Argos | Vellea Home

Argos

Scaun de masa , gri deschis + bej

premium
Scaun Argos 1
Scaun Argos 1_thumb
630 lei
502 lei/buc.*
*cu Card Vellea Home

Modelul se ofera doar in set de 2 buc.

Produsul nu se poate ajusta la cerinta clientului.

Livrare gratuita: 7 zile

Dimensiuni:
L51 B61 H76 cm
Structura:
- metal
Tapiterie:
- textil poliester
Culoare: gri deschis + bej

Atentie!

Este posibila aparitia unor mici diferente de nuanta intre culorile reale ale mobilierului/materialelor folosite si culorile afisate de ecranul dispozitivului folosit de Dumneavoastra, in functie de setarile acestuia.

Din cauza caracterului materialelor naturale – lemn masiv si furnir – SUNT POSIBILE EVENTUALE DIFERENTE intre nuantele produselor individuale. Expunerea prelungita la lumina directa a soarelui poate duce la modificarea aspectului si calitatii mobilierului.

Asezati mobilierul la o distanta de CEL PUTIN 50 cm de orice corp de incalzire sau sursa puternica de caldura.

Acest tip de deteriorari ale produselor NU SUNT acoperite de garantia lor.

Pentru mai multe informatii, va rugam, accesati sectiunile CUM COMANDAM si SERVICII

Model Pret pentru montaj Pret pentru manipulare etaj 1, etaj 2 ,sau cu liftul (daca e posibil) Manipulare pe scari pentru fiecare etaj urmator
Argos 29.00 Lei 6.00 Lei 3.00 Lei

Pretul pentru montaj este indicat pentru fiecare articol individual. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de montaj este mai mica de 100RON, clientul plateste o taxa minima de 100RON.

Pretul de urcare este indicat pentru fiecare articol in parte. Pretul de urcare se stabileste pe baza nivelurilor/etajelor efective care urmeaza sa fie urcate de echipa de servicii. Va rugam sa retineti ca se percepe o taxa pentru parter sau alte etaje ( subsol ,demisol si parter) care este posibil sa nu fie numerotate in cladirea dvs. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de urcare este mai mică de 100 RON, clientul plateste o taxa minima de 100 RON.

Calculator credit TBI

Scaun Argos - Pret: 630.00 lei

Luni Rata lunara Dobanda anuala
4 157.50 lei 0 %

Aceste rate sunt aproximative si vor fi stabilite dupa contactarea institutiei de credit. Creditul este valabil pentru comanda de peste 400 lei.

Adesea cumparate impreuna:
Produse asemanatoare
Ultima vizualizare

Follow us