Scaun Bari | Vellea Home

Bari

Scaun de masa , wenge cu sezut maro

180 lei/buc.

Modelul se ofera doar in set de 2 buc.

Produsul nu se poate ajusta la cerinta clientului.

Livrare : 7 zile

Modelul se ofera doar in seturi de 2 buc.
 
- dimensiuni: L45 B43 H95 cm.
- material: lemn masiv de fag, acoperire: lac, culoare wenge
- sezut: baza ferma tapitata cu burete si material textil culoare maro
 
Lemnul masiv de fag este un material preferat in confectionarea meselor si a scaunelor pe teritoriul local. Durabil, rezistent si cu indicatori de performanta foarte buni, lemnul de fag este alegerea excelenta pentru diningul Dumneavoastra. Sezutul scaunului Bari are o baza ferma tapitata cu burete de 3 cm si material textil – panza rezistenta si elastica, cu indicatori foarte buni pentru rezistenta la uzura si pastrarea indelungata a culorii initiale. Toate suprafetele vizibile sunt lacuite cu un lac decorativ care formeaza un strat rezistent. Acesta protejeaza lemnul de schimbarile bruste de temperatura in incapere si ii mentine frumusetea naturala pentru mult timp. Acest articol se livreaza asamblat.
Atentie!
Scaunul Bari este disponibil doar la set de 2 buc.!
Este posibila aparitia unor mici diferente de nuanta intre culorile reale ale mobilierului/materialelor folosite si culorile afisate de ecranul dispozitivului folosit de Dumneavoastra, in functie de setarile acestuia.
Din cauza caracterului materialelor naturale – lemn masiv si furnir, SUNT POSIBILE DIFERENTE DE NUANTA intre produsele din imagine si culoarea individuala a fiecarui produs in parte. In pretul produsului nu este inclus montajul, al carui pret il puteti vedea la categoria servicii din meniul principal.
Expunerea prelungita la lumina directa a soarelui poate determina o schimbare a aspectului si calitatii materialului.
Acest tip de schimbari in calitatea si integritatea produselor NU SUNT ACOPERITE de garantia lor. Asezati mobilele la o distanta de CEL PUTIN 50 cm fata de corpul de incalzire sau sursa de caldura.
Puteti comanda acest produs pe site sau la numarul de telefon afisat. Nu este necesara plata in avans.
Pentru mai multe informatii, va rugam, accesati sectiunea Servicii.
Nr. pachete: 1
Pachet 1: 99/46/56 cm., greutate 16 kg
Model Pret pentru montaj Pret pentru manipulare etaj 1, etaj 2 ,sau cu liftul (daca e posibil) Manipulare pe scari pentru fiecare etaj urmator
Bari 8.00 Lei 7.00 Lei 3.00 Lei

Pretul pentru montaj este indicat pentru fiecare articol individual. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de montaj este mai mica de 130RON, clientul plateste o taxa minima de 130RON.

Pretul de urcare este indicat pentru fiecare articol in parte. Pretul de urcare se stabileste pe baza nivelurilor/etajelor efective care urmeaza sa fie urcate de echipa de servicii. Va rugam sa retineti ca se percepe o taxa pentru parter sau alte etaje ( subsol ,demisol si parter) care este posibil sa nu fie numerotate in cladirea dvs. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de urcare este mai mică de 110 RON, clientul plateste o taxa minima de 110 RON.

Adesea cumparate impreuna:
Produse asemanatoare
Ultima vizualizare

Follow us