Scaun Bernard | Vellea Home

Bernard

Scaun de masa

675 lei
Reducere: -27%
492 lei

Produsul nu se poate ajusta la cerinta clientului.

Scaun Bernard
Dimensiuni::
- L60 B53 H76 cm
Structura:
- lenm stratificat  lacuit
Decor:
- nuc inchis
Tapiterie:
- Material finisaj – piele ecologica
- umplutura: penopoliuretan
 
Apropiati-va de o adevarata capodopera cu un stil unic - scaunul Bernard.Scaunul este realizat din lemn stratificat de inalta calitate.Material cu rezistenta si durabilitate ridicata care garanteaza stabilitate si rezistenta maxima a modelului.Frumosul decor din lemn aduce caldura materialelor naturale in casa.Suprafetele sunt netede si sunt lacuite cu lac de inalta calitate.Sezutul si spatarul sunt tapitate cu piele ecologica - elastica si cu o suprafata placuta neteda.
 
Atentie!
ESTE POSIBILA APARATIA UNOR MICI DIFERENTE DE NUANTA intre culorile reale ale mobilierului/materialelor folosite si culorile afisate de ecranul dispozitivului folosit de Dumneavoastra, in functie de setarile acestuia.
Asezati mobilierul la o distanta de CEL PUTIN 50 cm fata de corpul de incalzire sau sursa de caldura.
Expunerea prelungita la lumina directa a soarelui poate determina o schimbare a aspectului si calitatii mobilei.
Acest tip de schimbari in calitatea si integritatea produselor NU SUNT ACOPERITE de garantia lor.
Puteti comanda acest produs  pe site sau la 0040 31 630 26 26 . Nu este necesara plata in avans.
Pentru mai multe informatii, va rugam, accesati sectiunile CUM COMANDAM si SERVICII

 

Model Pret pentru montaj Pret pentru manipulare etaj 1, etaj 2 ,sau cu liftul (daca e posibil) Manipulare pe scari pentru fiecare etaj urmator
Bernard 30.00 Lei 18.00 Lei 6.00 Lei

Pretul pentru montaj este indicat pentru fiecare articol individual. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de montaj este mai mica de 130RON, clientul plateste o taxa minima de 130RON.

Pretul de urcare este indicat pentru fiecare articol in parte. Pretul de urcare se stabileste pe baza nivelurilor/etajelor efective care urmeaza sa fie urcate de echipa de servicii. Va rugam sa retineti ca se percepe o taxa pentru parter sau alte etaje ( subsol ,demisol si parter) care este posibil sa nu fie numerotate in cladirea dvs. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de urcare este mai mică de 110 RON, clientul plateste o taxa minima de 110 RON.

Calculator credit TBI

Scaun Bernard - Pret: 492.00 lei

Luni Rata lunara Dobanda anuala
4 123.00 lei 0 %

Aceste rate sunt aproximative si vor fi stabilite dupa contactarea institutiei de credit. Creditul este valabil pentru comanda de peste 400 lei.

Adesea cumparate impreuna:
Produse asemanatoare
Ultima vizualizare

Follow us