Scaun Blake III | Vellea Home

Blake III

Scaun de masa , negru

468 lei
Reducere: -37%
293 lei/buc.

Modelul se ofera doar in set de 4 buc.

Produsul nu se poate ajusta la cerinta clientului.

Livrare : 7 zile

Modelul este disponibil doar in set de 4 bucati.
 
- dimensiuni generale: L42 B57,5 H106,5 cm.
- culoare: negru
- picioare cromate
- tapiterie: piele ecologica
 
Observati acest scaun de dining – nu are cele 4 picioare traditionale si nici brate; este confectionat din metal iar spatarul din piele ecologica.
Este confortabil, rezistent, si in acelasi timp – usor si compact. Il puteti curata usor, si cu aceeasi usurinta il puteti combina cu alte propuneri din catalogul firmei Vellea Home
Da, acesta este scaunul de masa Blake. Iar ca sa il faceti parte a interiorului locuintei Dumneavoastra, este nevoie sa urmati doar cativa pasi.
 
Atentie!
Este posibila aparitia unor mici diferente de nuanta intre culorile reale ale mobilierului/materialelor folosite si culorile afisate de ecranul dispozitivului folosit de Dumneavoastra, in functie de setarile acestuia.
Expunerea prelungita la lumina directa a soarelui poate determina o schimbare a aspectului si calitatii materialului.
Acest tip de schimbari in calitatea si integritatea produselor NU SUNT ACOPERITE de garantia lor. Asezati mobilierul la o distanta de CEL PUTIN 50 cm fata de corpul de incalzire sau sursa de caldura.
Pentru mai multe informatii, cititi sectiunea Servicii

Intretinere: Suprafetele se sterg cu o laveta usor umeda. Nu utilizati materiale si produse ce contin particule abrazive.

Numar pachete: 2

Pachet 1: 78/75/45 cm., greutate  17,9kg.

Pachet 2: 57/57/53 cm., greutate 16,2 kg.

Model Pret pentru montaj Pret pentru manipulare etaj 1, etaj 2 ,sau cu liftul (daca e posibil) Manipulare pe scari pentru fiecare etaj urmator
Blake III 35.00 Lei 7.00 Lei 3.00 Lei

Pretul pentru montaj este indicat pentru fiecare articol individual. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de montaj este mai mica de 130RON, clientul plateste o taxa minima de 130RON.

Pretul de urcare este indicat pentru fiecare articol in parte. Pretul de urcare se stabileste pe baza nivelurilor/etajelor efective care urmeaza sa fie urcate de echipa de servicii. Va rugam sa retineti ca se percepe o taxa pentru parter sau alte etaje ( subsol ,demisol si parter) care este posibil sa nu fie numerotate in cladirea dvs. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de urcare este mai mică de 110 RON, clientul plateste o taxa minima de 110 RON.

Adesea cumparate impreuna:
Produse asemanatoare
Ultima vizualizare

Follow us