Scaun de birou Axel, Axel, albastru + negru | Vellea Home
Axel

Scaun gaming , albastru + negru

Scaun de birou Axel 1
Scaun de birou Axel 2
Scaun de birou Axel 3
Scaun de birou Axel 4
Scaun de birou Axel 5
Scaun de birou Axel 6
Scaun de birou Axel 7
Scaun de birou Axel 1_thumb
Scaun de birou Axel 2_thumb
Scaun de birou Axel 3_thumb
Scaun de birou Axel 4_thumb
Scaun de birou Axel 5_thumb
Scaun de birou Axel 6_thumb
Scaun de birou Axel 7_thumb
813 lei
Reducere: -36%
513 lei

Produsul nu se poate ajusta la cerinta clientului.

Livrare gratuita: 10 zile

Scaun gaming Axel
Dimensiuni:
- L62 В69 H116/124 cm.
Tapiterie:
- material finisaj piele ecologica PU
- umplutura: spuma poliuretanica
- rotatie 360°
- amortizor pe gaz
- mecanism Butterefly
- baza si cotiere PP
- piele ecologica elastic si rezistenta la uzura cu intretinere usoara
Stilul exclusivist al scaunului de birou Axel va va oferi in fiecare zi mai multe emotii si buna dispozitie la locul de munca. Sezutul si spatarul cu parti de sprijin vizibile, ofera individualitate modelului si mentin corpul intr-o pozitie corecta si confortabila. Amortizorul pe gaz permite reglarea lina a inaltimii sezutului, in pozitia dorita de Dumneavoastra. Scaunul Axel are un mechanism incorporate  care va permite sa va relaxati si odihniti in timpul pauzelor. Scaunul se livreaza intr-un ambalaj rezistent si usor de transportat, cu instructiuni de montaj incluse in pachet.
Atentie!
Este posibila aparitia unor mici diferente de nuanta intre culorile reale ale mobilierului/materialelor folosite si culorile afisate de ecranul dispozitivului folosit de Dumneavoastra, in functie de setarile acestuia.
La despachetarea mobilei tapitate nu se recomanda utilizarea obiectelor ASCUTITE sau de taiere, pentru ca exista pericolul taierii materialului textil si al tapiteriei.
 Expunerea prelungita la lumina directa a soarelui poate determina o schimbare a aspectului si calitatii mobilei.
Acest tip de schimbari in calitatea si integritatea produselor NU SUNT ACOPERITE de garantia lor. Asezati mobilierul la o distanta de CEL PUTIN 50 cm fata de corpul de incalzire sau sursa de caldura.

Puteti comanda acest produs  pe site sau la 0040 31 630 26 26 . Nu este necesara plata in avans.

Pentru mai multe informatii, va rugam, accesati sectiunile CUM COMANDAM si SERVICII

 

 
Model Pret pentru montaj Pret pentru manipulare etaj 1, etaj 2 ,sau cu liftul (daca e posibil) Manipulare pe scari pentru fiecare etaj urmator
Axel 54.00 Lei 22.00 Lei 3.00 Lei

Pretul pentru montaj este indicat pentru fiecare articol individual. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de montaj este mai mica de 100RON, clientul plateste o taxa minima de 100RON.

Pretul de urcare este indicat pentru fiecare articol in parte. Pretul de urcare se stabileste pe baza nivelurilor/etajelor efective care urmeaza sa fie urcate de echipa de servicii. Va rugam sa retineti ca se percepe o taxa pentru parter sau alte etaje ( subsol ,demisol si parter) care este posibil sa nu fie numerotate in cladirea dvs. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de urcare este mai mică de 100 RON, clientul plateste o taxa minima de 100 RON.

Calculator credit TBI

Scaun de birou Axel - Pret: 513.00 lei

Luni Rata lunara Dobanda anuala
4 128.25 lei 0 %

Aceste rate sunt aproximative si vor fi stabilite dupa contactarea institutiei de credit. Creditul este valabil pentru comanda de peste 400 lei.

Produse asemanatoare
Ultima vizualizare

Follow us