Scaun de birou Falco, Falko, negru + rosu | Vellea Home
Falko

Scaun de birou , negru + rosu

Scaun de birou Falco 1
Scaun de birou Falco 2
Scaun de birou Falco 3
Scaun de birou Falco 4
Scaun de birou Falco 5
Scaun de birou Falco 1_thumb
Scaun de birou Falco 2_thumb
Scaun de birou Falco 3_thumb
Scaun de birou Falco 4_thumb
Scaun de birou Falco 5_thumb
921 lei
706 lei*
*cu Card Vellea Home

Produsul nu se poate ajusta la cerinta clientului.

Livrare gratuita: 10 zile

Scaun de birou Falco
Dimensiuni:
- L67 В62 H119/123 cm.
Tapiterie:
- material finisaj piele ecologica PU
- umplutura: spuma poliuretanica
- rotatie 360°
- amortizor pe gaz
- mecanism Butterfly
- baza si cotiere PP
- piele ecologica elastica si rezistenta
Pentru mai mult confort si buna dispozitie la locul de munca, alegeti scaunul functional si elegant Falco. Spatarul si sezutul scaunului va ofera puncte de sprijin clare, care dau caracter modelului si sustin corpul intr-o pozitie corecta si confortabila. Amortizorul pe gaz permite reglarea lina a inaltimii sezutului, in pozitia dorita de Dumneavoastra. Scaunul Falco are mecanism incorporat datorita caruia veti reusi sa va odihniti si sa aveti scurte pauze relaxante. Scaunul se livreaza intr-un ambalaj rezistent si usor de transportat, cu instructiuni de montaj incluse in pachet.
Atentie!
Este posibila aparitia unor mici diferente de nuanta intre culorile reale ale mobilierului/materialelor folosite si culorile afisate de ecranul dispozitivului folosit de Dumneavoastra, in functie de setarile acestuia.
La despachetarea mobilei tapitate nu se recomanda utilizarea obiectelor ASCUTITE sau de taiere, pentru ca exista pericolul taierii materialului textil si al tapiteriei.
 Expunerea prelungita la lumina directa a soarelui poate determina o schimbare a aspectului si calitatii mobilei.
Acest tip de schimbari in calitatea si integritatea produselor NU SUNT ACOPERITE de garantia lor. Asezati mobilierul la o distanta de CEL PUTIN 50 cm fata de corpul de incalzire sau sursa de caldura.
Pentru mai multe informatii, va rugam, accesati sectiunile CUM COMANDAM si SERVICI
 
Model Pret pentru montaj Pret pentru manipulare etaj 1, etaj 2 ,sau cu liftul (daca e posibil) Manipulare pe scari pentru fiecare etaj urmator
Falko 54.00 Lei 22.00 Lei 3.00 Lei

Pretul pentru montaj este indicat pentru fiecare articol individual. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de montaj este mai mica de 100RON, clientul plateste o taxa minima de 100RON.

Pretul de urcare este indicat pentru fiecare articol in parte. Pretul de urcare se stabileste pe baza nivelurilor/etajelor efective care urmeaza sa fie urcate de echipa de servicii. Va rugam sa retineti ca se percepe o taxa pentru parter sau alte etaje ( subsol ,demisol si parter) care este posibil sa nu fie numerotate in cladirea dvs. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de urcare este mai mică de 100 RON, clientul plateste o taxa minima de 100 RON.

Produse asemanatoare
Ultima vizualizare

Follow us