Scaun de birou Fero, Fero | Vellea Home
Fero

Scaun de birou

Scaun de birou Fero 1
Scaun de birou Fero 2
Scaun de birou Fero 3
Scaun de birou Fero 4
Scaun de birou Fero 1_thumb
Scaun de birou Fero 2_thumb
Scaun de birou Fero 3_thumb
Scaun de birou Fero 4_thumb
761 lei
Reducere: -37%
479 lei

Produsul nu se poate ajusta la cerinta clientului.

Livrare : 10 zile

Scaun de birou Fero
Dimensiuni:
- L57 В61 H108/116 cm.
Tapiterie:
- material finisaj piele ecologica PU
- 3D textil-mesh
- umplutura: spuma poliuretanica
- rotatie 360°
- amortizor pe gaz
- mecanism Butterefly
- baza si cotiere PP
- piele ecologica elastic si rezistenta la uzura cu intretinere usoara
 
Oferiti o atmosfera exclusiva biroului cu stilul original al scaunului Fero. Formele caracteristice modelului ofera sprijin excelent, design spectaculos, si mentin corpul intr-o pozitie corecta si confortabila. 
Amortizorul pe gaz permite reglarea lina a inaltimii sezutului, in pozitia dorita de Dumneavoastra. Scaunul Fero are un mecanism incorporate  care va permite sa va relaxati si odihniti in timpul pauzelor.
Scaunul se livreaza intr-un ambalaj rezistent si usor de transportat, cu instructiuni de montaj incluse in pachet.
Atentie!
Este posibila aparitia unor mici diferente de nuanta intre culorile reale ale mobilierului/materialelor folosite si culorile afisate de ecranul dispozitivului folosit de Dumneavoastra, in functie de setarile acestuia.
La despachetarea mobilei tapitate nu se recomanda utilizarea obiectelor ASCUTITE sau de taiere, pentru ca exista pericolul taierii materialului textil si al tapiteriei.
 Expunerea prelungita la lumina directa a soarelui poate determina o schimbare a aspectului si calitatii mobilei.
Acest tip de schimbari in calitatea si integritatea produselor NU SUNT ACOPERITE de garantia lor. Asezati mobilierul la o distanta de CEL PUTIN 50 cm fata de corpul de incalzire sau sursa de caldura.
Pentru mai multe informatii, va rugam, accesati sectiunile CUM COMANDAM si SERVICII
 
 
Model Pret pentru montaj Pret pentru manipulare etaj 1, etaj 2 ,sau cu liftul (daca e posibil) Manipulare pe scari pentru fiecare etaj urmator
Fero 54.00 Lei 22.00 Lei 3.00 Lei

Pretul pentru montaj este indicat pentru fiecare articol individual. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de montaj este mai mica de 100RON, clientul plateste o taxa minima de 100RON.

Pretul de urcare este indicat pentru fiecare articol in parte. Pretul de urcare se stabileste pe baza nivelurilor/etajelor efective care urmeaza sa fie urcate de echipa de servicii. Va rugam sa retineti ca se percepe o taxa pentru parter sau alte etaje ( subsol ,demisol si parter) care este posibil sa nu fie numerotate in cladirea dvs. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de urcare este mai mică de 100 RON, clientul plateste o taxa minima de 100 RON.

Produse asemanatoare
Ultima vizualizare

Follow us