Scaun de birou Galeo | Vellea Home

Galeo

Scaun de birou , negru

379 lei

Produsul nu se poate ajusta la cerinta clientului.

Livrare : 7 zile

 
Scaunul de birou Galeo imbina rezistenta cu clasicul
Scaunul de birou Galeo are urmatoarele dimensiuni:
L62 B49 H100/110
 
Scaunele dintr-un birou sunt dintre cele mai diferite: de vizitator, directoriale, operative. Oricarei variante i-am acorda atentie vom constata ca atunci cand le alegem vom cauta designul stilat. Iar acest lucru este foarte simplu – cu toate ca sunt ultimele pe care le alegem, scaunele de birou confera lux spatiului de lucru, sunt observate de vizitatori si dau incredere in sine proprietarilor lor. Amortizorul pe gaz din plastic, metal si piele inalta scaunul cu cel putin 10 cm. Aceste produse sunt poate cea mai moderna parte a interiorului. Avand in vedere si faptul ca pe aceste scaune ne petrecem cateva ore pe zi, este bine sa privim caracteristicile ca o necesitate, nu ca un accesoriu.
 
Atentie!
Expunerea prelungita la lumina directa a soarelui poate duce la modificarea aspectului si calitatii mobilierului.
Asezati mobilierul la CEL PUTIN 50 cm de orice corp de incalzire sau sursa puternica de caldura.
Acest tip de deteriorari NU SUNT acoperite de garantia produselor.
Puteti comanda acest produs pe site sau la numarul de telefon afisat. Nu este necesara plata in avans.
Pentru mai multe informatii, va rugam, accesati sectiunea Servicii.
Numar pachete: 1
Pachet 1: 67/26/60 cm, greutatea 13 kg

 

Model Pret pentru montaj Pret pentru manipulare etaj 1, etaj 2 ,sau cu liftul (daca e posibil) Manipulare pe scari pentru fiecare etaj urmator
Galeo 65.00 Lei 26.00 Lei 3.00 Lei

Pretul pentru montaj este indicat pentru fiecare articol individual. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de montaj este mai mica de 130RON, clientul plateste o taxa minima de 130RON.

Pretul de urcare este indicat pentru fiecare articol in parte. Pretul de urcare se stabileste pe baza nivelurilor/etajelor efective care urmeaza sa fie urcate de echipa de servicii. Va rugam sa retineti ca se percepe o taxa pentru parter sau alte etaje ( subsol ,demisol si parter) care este posibil sa nu fie numerotate in cladirea dvs. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de urcare este mai mică de 110 RON, clientul plateste o taxa minima de 110 RON.

Adesea cumparate impreuna:
Produse asemanatoare
Ultima vizualizare

Follow us