Scaun de birou Corlin, Corlin, maro deschis | Vellea Home
Corlin

Scaun de birou , maro deschis

Scaun de birou Corlin 1
Scaun de birou Corlin 2
Scaun de birou Corlin 1_thumb
Scaun de birou Corlin 2_thumb
1606 lei
Reducere: -51%
782 lei

Produsul nu se poate ajusta la cerinta clientului.

Livrare gratuita: 10 zile

Dimensiuni:
- L66 B64 H115/125 cm.
Tapiterie:
- material fata: piele ecologica
- umplutura: spuma poliuretanica
- Rotire 360°
- amortizor de gaz
- Mecanism Butterfly
- baza si cotiere: otel cromat

 

Atentie!
Este posibila aparitia unor mici diferente de nuanta intre culorile reale ale mobilierului/materialelor folosite si culorile afisate de ecranul dispozitivului folosit de Dumneavoastra, in functie de setarile acestuia.
La despachetarea mobilei tapitate nu se recomanda utilizarea obiectelor ASCUTITE sau de taiere, pentru ca exista pericolul taierii materialului textil si al tapiteriei.
 Expunerea prelungita la lumina directa a soarelui poate determina o schimbare a aspectului si calitatii mobilei.
Acest tip de schimbari in calitatea si integritatea produselor NU SUNT ACOPERITE de garantia lor. Asezati mobilierul la o distanta de CEL PUTIN 50 cm fata de corpul de incalzire sau sursa de caldura.

Puteti comanda acest produs  pe site sau la 0040 31 630 26 26 . Nu este necesara plata in avans.

Pentru mai multe informatii, va rugam, accesati sectiunea Servicii.

Intretinere: Suprafetele se sterg cu o laveta usor umeda. Nu utilizati produse de curatare si materiale care contin particule abrazive.

 

Numar de pachete: 1
Pachet 1: 85/30/63 cm., greutate 16 kg.

 

 

Model Pret pentru montaj Pret pentru manipulare etaj 1, etaj 2 ,sau cu liftul (daca e posibil) Manipulare pe scari pentru fiecare etaj urmator
Corlin 54.00 Lei 22.00 Lei 3.00 Lei

Pretul pentru montaj este indicat pentru fiecare articol individual. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de montaj este mai mica de 100RON, clientul plateste o taxa minima de 100RON.

Pretul de urcare este indicat pentru fiecare articol in parte. Pretul de urcare se stabileste pe baza nivelurilor/etajelor efective care urmeaza sa fie urcate de echipa de servicii. Va rugam sa retineti ca se percepe o taxa pentru parter sau alte etaje ( subsol ,demisol si parter) care este posibil sa nu fie numerotate in cladirea dvs. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de urcare este mai mică de 100 RON, clientul plateste o taxa minima de 100 RON.

Produse asemanatoare
Ultima vizualizare

Follow us