Scaun de birou Marsilio 2 | Vellea Home

Marsilio 2

Scaun de birou , maro

1331 lei
677 lei*
*cu Card Vellea Home

Produsul nu se poate ajusta la cerinta clientului.

Livrare gratuita: 30 zile

Scaun directorial Marsilio

Scaunul corespunde standardului BIFMA pentru scaunele de birou
- dimensiuni: L67 В74 H117/124 cm
- tapiterie: sezut burete Т28, spatar Т22, materiale suplimentare de tapiterie
- material finisaj: piele ecologica PU+PVC; culoare maro inchis
- distanta intre manere/cotiere: 52 cm.
- rotatie 360°
- amortizor pe gaz+/- 90 mm.; TUV clasa certificata 4
mecanism de leganare Tilt, cu inchidere si reglare a puterii de leganare in functie de greutate
- manere/cotiere metalice tapitate
- baza metalica cromata
- piele ecologica elastica si rezistenta la uzura, cu o intretinere foarte usoara
- roti cu role potrivite pentru podea cu mocheta si incarcatura maxima de pana la 200 kg
 
Scaunul modern de birou este o realizare deosebita a productiei moderne de mobila. Eficienta muncii si modul sanatos de lucru pe care ni-l dorim, ne determina sa ne mobilam biroul in asa fel incat sa dispunem zilnic de confortul si siguranta necesara in spatiul de lucru.
Scaunul directorial de birou Marsilio indeplineste in mod extraordinar toate cerintele de rezistenta, ergonomie, confort, eficacitate si usoara intretinere.
Ergonomia ideala a modelului garanteaza mentinerea corpului in pozitia corecta in timpul sederii, iar in timpul unei sederi indelungate in aceeasi pozitie, previne oboseala si surmenajul corpului.
Scaunul este tapitat cu materialele necesare pentru asigurarea unui confort ideal, si piele ecologica – care asigura o igiena extraordinara in timpul folosirii si o usoara intretinere.
Amortizorul pe gaz permite reglarea lina a inaltimii sezutului, in pozitia dorita de Dumneavoastra. Cu ajutorul mecanismului de leganare care se regleaza in functie de greutate, veti reusi sa va odihniti si sa aveti scurte pauze relaxante chiar in timpul lucrului.
Scaunul se livreaza intr-un ambalaj rezistent si usor de transportat, cu instructiuni de montaj incluse in pachet.
 
Atentie!
La despachetarea mobilei tapitate nu se recomanda utilizarea obiectelor ASCUTITE sau de taiere, pentru ca exista pericolul taierii materialului textil si al tapiteriei.
In pretul produsului nu este inclus montajul, a carui pret este indicat in categoria “servicii” din meniul principal.
Expunerea prelungita la lumina directa a soarelui poate determina o schimbare a aspectului si calitatii materialului.
Acest tip de schimbari in calitatea si integritatea produselor NU SUNT ACOPERITE de garantia lor. Asezati mobilele la o distanta de CEL PUTIN 50 cm fata de corpul de incalzire sau sursa de caldura.
Orice sarcina dinamica sau sedere pe acestea ar putea duce la deformarea lor. Acest tip de deteriorari NU SUNT acoperite de garantia produselor.
Pentru mai multe informatii, cititi CUM COMAND si TERMENI SI CONDITII.
Intretinere: Suprafetele se vor sterge cu o carpa usor umeda. Nu utilizati materiale sau produse de curatat ce contin particule abrazive.

Numar pachete: 1

Pachet 1: 88/35/65 cm.,greutate 22,800kg.

 
Model Pret pentru montaj Pret pentru manipulare etaj 1, etaj 2 ,sau cu liftul (daca e posibil) Manipulare pe scari pentru fiecare etaj urmator
Marsilio 2 65.00 Lei 26.00 Lei 3.00 Lei

Pretul pentru montaj este indicat pentru fiecare articol individual. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de montaj este mai mica de 130RON, clientul plateste o taxa minima de 130RON.

Pretul de urcare este indicat pentru fiecare articol in parte. Pretul de urcare se stabileste pe baza nivelurilor/etajelor efective care urmeaza sa fie urcate de echipa de servicii. Va rugam sa retineti ca se percepe o taxa pentru parter sau alte etaje ( subsol ,demisol si parter) care este posibil sa nu fie numerotate in cladirea dvs. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de urcare este mai mică de 110 RON, clientul plateste o taxa minima de 110 RON.

Calculator credit TBI

Scaun de birou Marsilio 2 - Pret: 1331.00 lei

Luni Rata lunara Dobanda anuala
4 332.75 lei 0 %

Aceste rate sunt aproximative si vor fi stabilite dupa contactarea institutiei de credit. Creditul este valabil pentru comanda de peste 400 lei.

Adesea cumparate impreuna:
Produse asemanatoare
Ultima vizualizare

Follow us