Scaun de birou Otos | Vellea Home

Otos

Scaun de birou , negru

649 lei
Reducere: -41%
377 lei

Produsul nu se poate ajusta la cerinta clientului.

Livrare : 7 zile

Scaun de birou Otos
Dimensiuni:
- L66 В56 H109/114 cm.
Tapiterie:
- material finisaj piele ecologica PU
- umplutura: spuma poliuretanica
- rotatie 360°
- amortizor pe gaz
- mecanism Butterfly
- cotiere tapitate
- piele ecologica elastic si rezistenta cu intretinere usoara
Asigurati-va confort si buna dispozitie in timpul lucrului la birou, cu scaunul modern sii elegant  Otos. Tapiteria modelului este moale si confortabila cu suport ergonomic pentru brate si coloana  care asigura o pozitie corecta a corpului in timpul lucrului. Pielea ecologica este cu resistenta ridicata la uzura si o intretinere usoara. Amortizorul pe gaz permite reglarea lina a inaltimii sezutului, in pozitia dorita de Dumneavoastra. Cu ajutorul mecanismului Butterfly veti reusi sa va odihniti si sa aveti scurte pauze relaxante.Scaunul se livreaza intr-un ambalaj rezistent si usor de transportat, cu instructiuni de montaj incluse in pachet.
Atentie!
Este posibila aparitia unor mici diferente de nuanta intre culorile reale ale mobilierului/materialelor folosite si culorile afisate de ecranul dispozitivului folosit de Dumneavoastra, in functie de setarile acestuia.
La despachetarea mobilei tapitate nu se recomanda utilizarea obiectelor ASCUTITE sau de taiere, pentru ca exista pericolul taierii materialului textil si al tapiteriei.
 Expunerea prelungita la lumina directa a soarelui poate determina o schimbare a aspectului si calitatii mobilei.
Acest tip de schimbari in calitatea si integritatea produselor NU SUNT ACOPERITE de garantia lor. Asezati mobilierul la o distanta de CEL PUTIN 50 cm fata de corpul de incalzire sau sursa de caldura.
Puteti comanda acest produs pe site sau la numarul de telefon afisat. Nu este necesara plata in avans.
Pentru mai multe informatii, va rugam, accesati sectiunea Servicii.
 
Model Pret pentru montaj Pret pentru manipulare etaj 1, etaj 2 ,sau cu liftul (daca e posibil) Manipulare pe scari pentru fiecare etaj urmator
Otos 65.00 Lei 7.00 Lei 3.00 Lei

Pretul pentru montaj este indicat pentru fiecare articol individual. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de montaj este mai mica de 130RON, clientul plateste o taxa minima de 130RON.

Pretul de urcare este indicat pentru fiecare articol in parte. Pretul de urcare se stabileste pe baza nivelurilor/etajelor efective care urmeaza sa fie urcate de echipa de servicii. Va rugam sa retineti ca se percepe o taxa pentru parter sau alte etaje ( subsol ,demisol si parter) care este posibil sa nu fie numerotate in cladirea dvs. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de urcare este mai mică de 110 RON, clientul plateste o taxa minima de 110 RON.

Adesea cumparate impreuna:
Produse asemanatoare
Ultima vizualizare

Follow us