Scaun gaming Toros, Toros | Vellea Home
Toros

Scaun gaming

Scaun gaming Toros 1
Scaun gaming Toros 2
Scaun gaming Toros 3
Scaun gaming Toros 4
Scaun gaming Toros 5
Scaun gaming Toros 6
Scaun gaming Toros 7
Scaun gaming Toros 1_thumb
Scaun gaming Toros 2_thumb
Scaun gaming Toros 3_thumb
Scaun gaming Toros 4_thumb
Scaun gaming Toros 5_thumb
Scaun gaming Toros 6_thumb
Scaun gaming Toros 7_thumb
1412 lei
745 lei*
*cu Card Vellea Home

Produsul nu se poate ajusta la cerinta clientului.

Livrare gratuita: 45 zile

Scaun gaming Toros
Dimensiune:
- L69 В60 H127/132 cm.
Tapiterie:
- material finisaj: piele ecologica
- umplutura: spuma poliuretanica
- rotatie 360°
- amortizor pe gaz
- mecanism Butterfly
- cotiere cu inaltimea reglabila
- piele ecologica elastic si rezistenta
Daca lumea virtuala va fascineaza, cu siguranta aveti nevoie de un partener de incredere si de calitate. Va puteti baza pe functionalitatea si confortul oferite de scaunul Toros, atunci cand va petreceti timpul in activitati de divertisment sau la birou. Pe langa designul original, modelul ofera o ergonomie excelenta. Formele eficiente ofera suport confortabil, garantand libertate de miscare bratelor si corpului. Inaltimea sezutului si a cotierelor pentru brate se regleaza individual. Mecanismul incorporate permite lasarea pe spate a spatarului, precum si leganarea pentru pause mult mai relaxante. Scaunul Toros este tapitat cu piele ecologica elastic cu rezistenta ridicata. Scaunul se livreaza intr-un ambalaj rezistent si usor de transportat, cu instructiuni usoare de montaj incluse in pachet.
Atentie!
Este posibila aparitia unor mici diferente de nuanta intre culorile reale ale mobilierului/materialelor folosite si culorile afisate de ecranul dispozitivului folosit de Dumneavoastra, in functie de setarile acestuia.
La despachetarea mobilei tapitate nu se recomanda utilizarea obiectelor ASCUTITE sau de taiere, pentru ca exista pericolul taierii materialului textil si al tapiteriei.
 Expunerea prelungita la lumina directa a soarelui poate determina o schimbare a aspectului si calitatii mobilei.
Acest tip de schimbari in calitatea si integritatea produselor NU SUNT ACOPERITE de garantia lor. Asezati mobilierul la o distanta de CEL PUTIN 50 cm fata de corpul de incalzire sau sursa de caldura.
Pentru mai multe informatii, va rugam, accesati sectiunile CUM COMANDAM si SERVICI
 
Model Pret pentru montaj Pret pentru manipulare etaj 1, etaj 2 ,sau cu liftul (daca e posibil) Manipulare pe scari pentru fiecare etaj urmator
Toros 54.00 Lei 22.00 Lei 3.00 Lei

Pretul pentru montaj este indicat pentru fiecare articol individual. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de montaj este mai mica de 100RON, clientul plateste o taxa minima de 100RON.

Pretul de urcare este indicat pentru fiecare articol in parte. Pretul de urcare se stabileste pe baza nivelurilor/etajelor efective care urmeaza sa fie urcate de echipa de servicii. Va rugam sa retineti ca se percepe o taxa pentru parter sau alte etaje ( subsol ,demisol si parter) care este posibil sa nu fie numerotate in cladirea dvs. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de urcare este mai mică de 100 RON, clientul plateste o taxa minima de 100 RON.

Produse asemanatoare
Ultima vizualizare

Follow us