Scaun Orin | Vellea Home

Orin

Scaun , bej melange

306 lei/buc.

Modelul se ofera doar in set de 2 buc.

Produsul nu se poate ajusta la cerinta clientului.

Livrare : 7 zile

Modelul este disponibil doar in set de 2 buc.
Dimensiuni:
- L45 B56 H90 cm.
Structura:
- lemn masiv
- imbinari structurale intarite
Sezut:
- baza: arcuri zig zag + curele tapiterie
- umplutura : spuma poliuretanica, fetru
- textil poliester
Daca aveti nevoie de un scaun care sa ofere confort excelent, calitate si stil, atunci scaunul Orin este perfect pentru Dumneavoastra. Linia simpla dar caracteristica a modelului ofera personalitate si eleganta interiorului.
Scaunul Orin ofera un confort maxim datorita bazei elastic speciale din arcuri si curele. Structura este realizata din lemn masiv, care garanteaza rezistenta si stabilitate excelenta. Punctele cheie sunt intarite supliemtar cu suruburi metalice.
Scaunul este tapitat cu textil, cu o suprafata moale, placuta la atingere.
 
Atentie!
Este posibila aparitia unor mici diferente de nuanta intre culorile reale ale mobilierului/materialelor folosite si culorile afisate de ecranul dispozitivului folosit de Dumneavoastra, in functie de setarile acestuia.
Din cauza caracterului materialelor naturale – lemn masiv si furnir, SUNT POSIBILE DIFERENTE DE NUANTA intre produsele din imagine si culoarea individuala a fiecarui produs in parte.
Expunerea prelungita la lumina directa a soarelui poate determina o schimbare a aspectului si calitatii materialului. Asezati mobilierul la o distanta de CEL PUTIN 50 cm fata de corpul de incalzire sau sursa de caldura.
Acest tip de schimbari in calitatea si integritatea produselor NU SUNT ACOPERITE de garantia lor.
Pentru mai multe informatii, cititi CUM COMAND si TERMENI SI CONDITII.
Model Pret pentru montaj Pret pentru manipulare etaj 1, etaj 2 ,sau cu liftul (daca e posibil) Manipulare pe scari pentru fiecare etaj urmator
Orin 30.00 Lei 11.00 Lei 3.00 Lei

Pretul pentru montaj este indicat pentru fiecare articol individual. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de montaj este mai mica de 130RON, clientul plateste o taxa minima de 130RON.

Pretul de urcare este indicat pentru fiecare articol in parte. Pretul de urcare se stabileste pe baza nivelurilor/etajelor efective care urmeaza sa fie urcate de echipa de servicii. Va rugam sa retineti ca se percepe o taxa pentru parter sau alte etaje ( subsol ,demisol si parter) care este posibil sa nu fie numerotate in cladirea dvs. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de urcare este mai mică de 110 RON, clientul plateste o taxa minima de 110 RON.

Adesea cumparate impreuna:
Produse asemanatoare
Ultima vizualizare

Follow us