Scaun Presyan II | Vellea Home

Presyan

Scaun de masa , bej

309 lei
Reducere: -29%
217 lei/buc.

Modelul se ofera doar in set de 2 buc.

Produsul nu se poate ajusta la cerinta clientului.

Livrare : 30 zile

Modelul este disponibil doar in set de 2 buc.

 

Dimensiune sezut: L45,5 B41,5 H44/96 cm.

- sezut si spatar: tapitate cu burete si piele ecologica, culoare bej
- picioare: lemn masiv – arbore de cauciuc, culoare wenge

Sezutul este confectionat din piele ecologica, culoare bej – usor de intretinut si foarte rezistenta la uzura. De data aceasta insa, avem placerea de a va prezenta o alta gama de culori contrastante: structura de lemn – arbore de cauciuc, foarte inchisa la culoare, aproape neagra – si pielea de culoare bej.

Atentie!
Este posibila aparitia unor mici diferente de nuanta intre culorile reale ale mobilierului/materialelor folosite si culorile afisate de ecranul dispozitivului folosit de Dumneavoastra, in functie de setarile acestuia.

Din cauza caracterului materialelor naturale – lemn masiv si furnir, SUNT POSIBILE DIFERENTE DE NUANTA intre produsele din imagine si culoarea individuala a fiecarui produs in parte.

LA DESPACHETAREA mobilierului nu recomandam folosirea unor obiecte ASCUTITE sau DE TAIAT, din cauza probabilitatii de taiere a stofei sau tapiteriei.

Expunerea prelungita la lumina directa a soarelui poate determina o schimbare a aspectului si calitatii materialului. Acest tip de schimbari in calitatea si integritatea produselor NU SUNT ACOPERITE de garantia lor.

Asezati mobilele la o distanta de CEL PUTIN 50 cm fata de corpul de incalzire sau sursa de caldura.

Puteti comanda acest produs  pe site sau la 0040 31 630 26 26 . Nu este necesara plata in avans.

Pentru mai multe informatii, va rugam, accesati sectiunile CUM COMANDAM si SERVICII

Set: Nr. pachete:1

Pachet  1: 98/44/25 cm., greutate 12 kg.

Intretinere: Suprafetele se sterg cu o laveta usor umeda. Nu utilizati materiale si produse ce contin particule abrazive.

 
 

 

Model Pret pentru montaj Pret pentru manipulare etaj 1, etaj 2 ,sau cu liftul (daca e posibil) Manipulare pe scari pentru fiecare etaj urmator
Presyan 30.00 Lei 4.00 Lei 3.00 Lei

Pretul pentru montaj este indicat pentru fiecare articol individual. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de montaj este mai mica de 130RON, clientul plateste o taxa minima de 130RON.

Pretul de urcare este indicat pentru fiecare articol in parte. Pretul de urcare se stabileste pe baza nivelurilor/etajelor efective care urmeaza sa fie urcate de echipa de servicii. Va rugam sa retineti ca se percepe o taxa pentru parter sau alte etaje ( subsol ,demisol si parter) care este posibil sa nu fie numerotate in cladirea dvs. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de urcare este mai mică de 110 RON, clientul plateste o taxa minima de 110 RON.

Adesea cumparate impreuna:
Produse asemanatoare
Ultima vizualizare

Follow us