Taburet Mone | Vellea Home

Mone

Taburet , piele maro

272 lei
Reducere: -26%
199 lei

Produsul nu se poate ajusta la cerinta clientului.

piele maro

Livrare : 7 zile

Taburet cu lada Mone
Dimensiuni:
- L45 B45  H38 cm.
- piele ecologica in gama de culori indicata
- umplutura: burete Т23, 3 cm., vata 100gr/m²
Structura:
- PAL, PFL
Feronerie:
- balamale; mecanism de fixare
 
Compact, multinfunctional si confortabil, taburetul Mone se va transforma in mobila preferata din casa Dumneavoastra. Cu dimensiuni si functii practice, acest taburet isi va gasi locul in orice incapere – living, dormitor, camera copilului, coridor. Taburetul Mone este tapitat cu piele ecologica de inalta calitate si umplutura elastica pentru un confort mai mare. Structura taburetului este confectionata din PAL de calitate, care va garanteaza o mare rezistenta si stabilitate in cazul utilizari standard. Feroneria permite deschiderea-inchiderea usoara si mentinerea capacului in pozitie ridicata.
 
Atentie!
Este posibila aparitia unor mici diferente de nuanta intre culorile reale ale mobilierului/materialelor folosite si culorile afisate de ecranul dispozitivului folosit de Dumneavoastra, in functie de setarile acestuia.
La despachetarea mobilei tapitate nu se recomanda utilizarea obiectelor ASCUTITE sau de taiere, pentru ca exista pericolul taierii materialului textil si al tapiteriei.
In pretul produsului nu este inclus montajul, a carui pret este indicat in categoria “servicii” din meniul principal.
Expunerea prelungita la lumina directa a soarelui poate determina o schimbare a aspectului si calitatii mobilei.
Acest tip de schimbari in calitatea si integritatea produselor NU SUNT ACOPERITE de garantia lor. Asezati mobilierul la o distanta de CEL PUTIN 50 cm fata de corpul de incalzire sau sursa de caldura.
Puteti comanda acest produs pe site sau la numarul de telefon afisat. Nu este necesara plata in avans.
Pentru mai multe informatii, va rugam, accesati sectiunea Servicii.
 
Nr. pachete:1
Pachet 1: 45/45/38 cm., greutate 10 kg.
Model Pret pentru manipulare etaj 1, etaj 2 ,sau cu liftul (daca e posibil) Manipulare pe scari pentru fiecare etaj urmator
Mone 12.00 Lei 6.00 Lei

Pretul pentru montaj este indicat pentru fiecare articol individual. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de montaj este mai mica de 130RON, clientul plateste o taxa minima de 130RON.

Pretul de urcare este indicat pentru fiecare articol in parte. Pretul de urcare se stabileste pe baza nivelurilor/etajelor efective care urmeaza sa fie urcate de echipa de servicii. Va rugam sa retineti ca se percepe o taxa pentru parter sau alte etaje ( subsol ,demisol si parter) care este posibil sa nu fie numerotate in cladirea dvs. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de urcare este mai mică de 110 RON, clientul plateste o taxa minima de 110 RON.

Adesea cumparate impreuna:
Produse asemanatoare
Ultima vizualizare

Follow us