Biblioteca Emona | Vellea Home

Emona

Biblioteca , wenge + stejar sonoma

1180 lei
837 lei*
*cu Card Vellea Home

Produsul nu se poate ajusta la cerinta clientului.

Livrare gratuita: 15 zile

Biblioteca Emona
 
Nu este necesara prinderea corpului pe perete!
Dimensiuni:
- L188 B40 H180 cm. 
- spatiu pentru TV: 85,5/101 cm.
Material:
- PAL melaminat
- decor: wenge + stejar sonoma
 
Aspectul stilat si modern al locuintei moderne se datoreaza in mare masura bibliotecilor si etajerelor elegante si practice. Cu ajutorul liniei nonstandard a rafuturilor s-a obtinut un aspect de efect, asigurand loc in acelasi timp pentru fiecare lucru important din locuinta.
Modelul este confectionat din PAL melaminat, cu un adeziv de inalta calitate pentru canturi care garanteaza o mare rezistenta la dezlipire. Toate materialele utilizate sunt certificate si inofensive pentru sanatatea umana.
 
Atentie!
Dimensiunea indicata pentru TV este pentru dimensiunea maxima a ecranului (diagonala) in inchi. Va rugam sa tinenti cont de dimensiunile receptorului TV sa fie compatibile cu spatiul destinat.
Este posibila aparitia unor mici diferente de nuanta intre culorile reale ale mobilierului/materialelor folosite si culorile afisate de ecranul dispozitivului folosit de Dumneavoastra, in functie de setarile acestuia.
Expunerea prelungita la lumina directa a soarelui poate duce la modificarea aspectului si calitatii mobilei.
Asezati mobilierul la CEL PUTIN 50 cm de orice corp de incalzire sau sursa puternica de caldura. Acest tip de deteriorari NU SUNT acoperite de garantia produselor.

Puteti comanda acest produs pe site sau la numarul de telefon afisat. Nu este necesara plata in avans.

Pentru mai multe informatii, va rugam, accesati sectiunea Servicii.

Nr. pachete: 6
Pachet 1: 183/46/6 cm., greutate 12 kg.
Pachet 2: 187/60/5 cm., greutate 19,2 kg.
Pachet 3: 102/33/6 cm., greutate 6,3 kg.
Pachet 4: 144/35/6 cm., greutate 8 kg.
Pachet 5: 144/48/8 cm., greutate 19 kg.
Pachet 6: 30/23/12 cm., greutate 2,5 kg.
Model Pret pentru montaj Pret pentru manipulare etaj 1, etaj 2 ,sau cu liftul (daca e posibil) Manipulare pe scari pentru fiecare etaj urmator
Emona 211.00 Lei 48.00 Lei 15.00 Lei

Pretul pentru montaj este indicat pentru fiecare articol individual. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de montaj este mai mica de 130RON, clientul plateste o taxa minima de 130RON.

Pretul de urcare este indicat pentru fiecare articol in parte. Pretul de urcare se stabileste pe baza nivelurilor/etajelor efective care urmeaza sa fie urcate de echipa de servicii. Va rugam sa retineti ca se percepe o taxa pentru parter sau alte etaje ( subsol ,demisol si parter) care este posibil sa nu fie numerotate in cladirea dvs. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de urcare este mai mică de 110 RON, clientul plateste o taxa minima de 110 RON.

Calculator credit TBI

Biblioteca Emona - Pret: 1180.00 lei

Luni Rata lunara Dobanda anuala
4 295.00 lei 0 %

Aceste rate sunt aproximative si vor fi stabilite dupa contactarea institutiei de credit. Creditul este valabil pentru comanda de peste 400 lei.

Adesea cumparate impreuna:
Produse asemanatoare
Ultima vizualizare

Follow us