Blat termic | Vellea Home

Blat termic

28mm/1200mm , decor turmalin

157 lei

Produsul nu se poate ajusta la cerinta clientului.

Selectati

Livrare : 7 zile

Dimensiuni generale:
Latime 600mm
grosime: 28mm
Blatul se ofera doar cu  dimensiunile indicate
 
Atentie!
Blatul este laminat cu acoperire de inalta calitate termorezistenta,cu toate acestea recomandam folosirea fundurilor de lemn sau metalice atunci cand asezati vase pentru gatit fierbinti.
Este posibila aparitia unor mici diferente de nuanta intre culorile reale ale mobilierului/materialelor folosite si culorile afisate de ecranul dispozitivului folosit de Dumneavoastra, in functie de setarile acestuia.
Puteti comanda acest produs  pe site sau la numarul de telefon afisat . Nu este necesara plata in avans.
Pentru mai multe informatii, va rugam, accesati sectiunea Servicii

 

Model Pret pentru montaj Pret pentru manipulare etaj 1, etaj 2 ,sau cu liftul (daca e posibil) Manipulare pe scari pentru fiecare etaj urmator
Blat termic 60.00 Lei 7.00 Lei 3.00 Lei

Pretul pentru montaj este indicat pentru fiecare articol individual. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de montaj este mai mica de 130RON, clientul plateste o taxa minima de 130RON.

Pretul de urcare este indicat pentru fiecare articol in parte. Pretul de urcare se stabileste pe baza nivelurilor/etajelor efective care urmeaza sa fie urcate de echipa de servicii. Va rugam sa retineti ca se percepe o taxa pentru parter sau alte etaje ( subsol ,demisol si parter) care este posibil sa nu fie numerotate in cladirea dvs. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de urcare este mai mică de 110 RON, clientul plateste o taxa minima de 110 RON.

Adesea cumparate impreuna:
Ultima vizualizare

Follow us