Bucatarie Zenit 80 | Vellea Home

Zenit

Bucatarie 80 cm , stejar votan + antracit

785 lei
Reducere: -42%
455 lei

Produsul nu se poate ajusta la cerinta clientului.

Bucataria Zenit este potrivita pentru chiuveta cu bordura.
Dimensiuni:
- parte superioara: L80 B32 H64.5 cm
- parte inferioara: L80 B47 H82 cm
Materiale:
- corp - PAL melaminat
- usi - PAL laminat

- sticla

- manere: inox- balamale

*Toate dulapurile inferioare au acelasi spatiu sanitar fata de perete.

Atentie!
 
Este posibila aparitia unor mici diferente de nuanta intre culorile reale ale mobilierului/materialelor folosite si culorile afisate de ecranul dispozitivului folosit de Dumneavoastra, in functie de setarile acestuia.
Pretul indicat NU include chiuveta, robinet, aparatura electrocasnica si plinta. In pretul produsului nu este inclus montajul, a carui valoare este specificata la categoria servicii din bara de meniu.
Expunerea prelungita la lumina directa a soarelui poate determina o schimbare a aspectului si calitatii mobilei.Asezati mobilierul la o distanta de CEL PUTIN 50 cm fata de corpul de incalzire sau sursa de caldura.Acest tip de schimbari in calitatea si integritatea produselor NU SUNT ACOPERITE de garantia lor.

Puteti comanda acest produs pe site sau la numarul de telefon afisat. Nu este necesara plata in avans.
Pentru mai multe informatii, va rugam, accesati sectiunea Servicii.

Numar de pachete: 4
Pachet 1: 85/48.5/6.5 сm, greutate 14.7 kg

Pachet 2: 60.5/42.7/8 сm, greutate 12 kg
Pachet 3: 80/33/9 сm, greutate 8 kg
Pachet 4: 46/15/15 сm, greutate 2 kg


 

Model Pret pentru montaj Pret pentru manipulare etaj 1, etaj 2 ,sau cu liftul (daca e posibil) Manipulare pe scari pentru fiecare etaj urmator
Zenit 160.00 Lei 26.00 Lei 9.00 Lei

Pretul pentru montaj este indicat pentru fiecare articol individual. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de montaj este mai mica de 130RON, clientul plateste o taxa minima de 130RON.

Pretul de urcare este indicat pentru fiecare articol in parte. Pretul de urcare se stabileste pe baza nivelurilor/etajelor efective care urmeaza sa fie urcate de echipa de servicii. Va rugam sa retineti ca se percepe o taxa pentru parter sau alte etaje ( subsol ,demisol si parter) care este posibil sa nu fie numerotate in cladirea dvs. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de urcare este mai mică de 110 RON, clientul plateste o taxa minima de 110 RON.

Calculator credit TBI

Bucatarie Zenit 80 - Pret: 455.00 lei

Luni Rata lunara Dobanda anuala
4 113.75 lei 0 %

Aceste rate sunt aproximative si vor fi stabilite dupa contactarea institutiei de credit. Creditul este valabil pentru comanda de peste 400 lei.

Adesea cumparate impreuna:
Produse asemanatoare
Ultima vizualizare

Follow us