Canapea click-clack Mishel V | maro | Vellea Home

Mishel V

Canapea click-clack , maro

1323 lei
Reducere: -34%
863 lei

Produsul nu se poate ajusta la cerinta clientului.

Livrare gratuita: 7 zile

Canapea click-clack.
- dimensiuni: L180 B82 H75 cm.
- suprafata de dormit: 180/96 cm.
- material finisaj: piele ecologica, culoare neagra  + textil 3D
- tapiteria: burete, materiale suplimentare de tapiterie

- baza tapiterie: arcuri zig-zag de otel + curele
Avantaje:
- mecanism pentru pat tip click-clack
- spatar 3 pozitii

Orice hotarare buna ne asigura confort si liniste acasa. Cu un design universal si un pret excelent, canapeaua Mishel este alegerea perfecta pentru un confort deosebit si un stil elegant acasa sau la birou.

Tapiteria canapelei este din piele ecologica, material cu o rezistenta mare la uzura care garanteaza pastrarea aspectului in timpul utilizarii zilnice.

Marginile laterale ale modelului sunt confectionate din material textil 3D care asigura ventilarea naturala necesara in pastrarea unei bune igiene si intretineri.

Transformarea canapelei intr-un pat confortabil se face usor si rapid, cu ajutorul mecanismului click-clack. Rezistenta lui va garanteaza siguranta chiar si in utilizarea zilnica.

 

Atentie!

Este posibila aparitia unor mici diferente de nuanta intre culorile reale ale mobilierului/materialelor folosite si culorile afisate de ecranul dispozitivului folosit de Dumneavoastra, in functie de setarile acestuia.

La despachetarea mobilierului nu recomandam folosirea unor obiecte ASCUTITE sau DE TAIAT, din cauza probabilitatii de taiere a stofei sau tapiteriei.

In pretul produselor nu este inclus montajul, a carui valoare este specificata la categoria servicii din bara de meniu.  Expunerea prelungita la lumina directa a soarelui poate determina modificarea aspectului si calitatii mobilierului.

Asezati mobilierul la CEL PUTIN 50 cm de orice corp de incalzire sau sursa puternica de caldura.

Intretinere Pentru intretinerea pielii ecologice si a stofei folositi o laveta de microfibra inmuiata intr-o solutie de apa calduta cu sapun cu PH neutru.

Acest tip de schimbari in calitatea si integritatea produselor NU SUNT ACOPERITE de garantia lor.

Puteti comanda acest produs pe site sau la numarul de telefon afisat. Nu este necesara plata in avans.

Pentru mai multe informatii, va rugam, accesati sectiunea Servicii.

Numar pachete :1

Pachet 1: 180/100/18 cm., greutate 24 kg

Model Pret pentru montaj Pret pentru manipulare etaj 1, etaj 2 ,sau cu liftul (daca e posibil) Manipulare pe scari pentru fiecare etaj urmator
Mishel V 86.00 Lei 30.00 Lei 22.00 Lei

Pretul pentru montaj este indicat pentru fiecare articol individual. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de montaj este mai mica de 130RON, clientul plateste o taxa minima de 130RON.

Pretul de urcare este indicat pentru fiecare articol in parte. Pretul de urcare se stabileste pe baza nivelurilor/etajelor efective care urmeaza sa fie urcate de echipa de servicii. Va rugam sa retineti ca se percepe o taxa pentru parter sau alte etaje ( subsol ,demisol si parter) care este posibil sa nu fie numerotate in cladirea dvs. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de urcare este mai mică de 110 RON, clientul plateste o taxa minima de 110 RON.

Calculator credit TBI

Canapea click-clack Mishel V | maro - Pret: 863.00 lei

Luni Rata lunara Dobanda anuala
4 215.75 lei 0 %

Aceste rate sunt aproximative si vor fi stabilite dupa contactarea institutiei de credit. Creditul este valabil pentru comanda de peste 400 lei.

Adesea cumparate impreuna:
Produse asemanatoare
Ultima vizualizare

Follow us