Canapea extensibila Geneva | Vellea Home

Geneva

Canapea extensibila , maroniu - gri

4211 lei
3251 lei*
*cu Card Vellea Home

Produsul nu se poate ajusta la cerinta clientului.

Livrare gratuita: 7 zile

Dimensiuni:
- 210 B88 H90 cm.
- suprafata de dormit: 140/188 cm.
Material finisaj:
- textil polyester
Tesatura este acoperita cu un strat protector special creand o suprafata hidrofoba, care previne infiltrarea rapida a lichidelor. Lichidele se condenseaza pe suprafata tesaturii, ceea ce nu le permite sa fie absorbite rapid in ea.
Tapiterie - baza/umplutura:
- baza: arcuri zig zag
- sezut/spatar: 11 сm Spuma poliuretanica HR35- foarte elastic
Structura:
- lemn masiv
- lemn masiv de fag
-  PAL, PFL
Avantaje:
* functia pat
* 2 buc. perne de spatar mari si 2 buc. perne decorative cu husa detasabila , cu fermoar 
Simtiti confortul si calitatea acasa cu eleganta si moderna canapea Geneva. Modelul este tapitat cu material textile de inalta calitate avand o densitate excelenta , rezistenta mare la uzura .Prelucrarea suplientara a materialului faciliteaza intretinerea si curatarea suprafetelor. Cadrul masiv din lemn de fag evidentiaza piesele tapitate si ofera modelului un stil distinctiv. Mecanismul de extindere , baza din arcuri zig-zag si spuma poliuretanica ofera o senzatie de confort si functionalitate fara egal.
Atentie!
Este posibila aparitia unor mici diferente de nuanta intre culorile reale ale mobilierului/materialelor folosite si culorile afisate de ecranul dispozitivului folosit de Dumneavoastra, in functie de setarile acestuia. LA DESPACHETAREA mobilei tapitate nu se recomanda utilizarea obiectelor ASCUTITE sau de taiere, pentru ca exista pericolul taierii materialului textil si al tapiteriei. Expunerea prelungita la lumina directa a soarelui poate determina o schimbare a aspectului si calitatii mobilei.
Acest tip de schimbari in calitatea si integritatea produselor NU SUNT ACOPERITE de garantia lor.
Asezati mobilierul la o distanta de CEL PUTIN 50 cm fata de corpul de incalzire sau sursa de caldura. Bratele canapelelor NU SUNT destinate sederii pe ele. Orice sarcina dinamica sau sedere pe acestea ar putea duce la deformarea lor.
Acest tip de deteriorari NU SUNT acoperite de garantia produselor.
Puteti comanda acest produs pe site sau la numarul de telefon afisat. Nu este necesara plata in avans.
Pentru mai multe informatii, va rugam, accesati sectiunea Servicii.
Nr. pachete: 1
Pachet 1: 217/90/56 сm., greutate 63 kg.

 

Model Pret pentru montaj Pret pentru manipulare etaj 1, etaj 2 ,sau cu liftul (daca e posibil) Manipulare pe scari pentru fiecare etaj urmator
Geneva 86.00 Lei 133.00 Lei 40.00 Lei

Pretul pentru montaj este indicat pentru fiecare articol individual. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de montaj este mai mica de 130RON, clientul plateste o taxa minima de 130RON.

Pretul de urcare este indicat pentru fiecare articol in parte. Pretul de urcare se stabileste pe baza nivelurilor/etajelor efective care urmeaza sa fie urcate de echipa de servicii. Va rugam sa retineti ca se percepe o taxa pentru parter sau alte etaje ( subsol ,demisol si parter) care este posibil sa nu fie numerotate in cladirea dvs. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de urcare este mai mică de 110 RON, clientul plateste o taxa minima de 110 RON.

Calculator credit TBI

Canapea extensibila Geneva - Pret: 4211.00 lei

Luni Rata lunara Dobanda anuala
6 777.96 lei 24 %
9 537.05 lei 24 %
12 416.95 lei 24 %
15 345.17 lei 24 %
18 297.56 lei 24 %
24 238.59 lei 24 %

Aceste rate sunt aproximative si vor fi stabilite dupa contactarea institutiei de credit. Creditul este valabil pentru comanda de peste 400 lei.

Adesea cumparate impreuna:
Produse asemanatoare
Ultima vizualizare

Follow us