Canapea extensibila Torino, Torino, gri deschis | Vellea Home
Torino

Canapea extensibila , gri deschis

Canapea extensibila Torino 1
Canapea extensibila Torino 2
Canapea extensibila Torino 3
Canapea extensibila Torino 1_thumb
Canapea extensibila Torino 2_thumb
Canapea extensibila Torino 3_thumb
1700 lei
Reducere: -31%
1172 lei

Produsul nu se poate ajusta la cerinta clientului.

Livrare gratuita: 10 zile

Dimensiuni:

- L127 B90 H82 cm

- suprafata de dormit: 120/187 cm

Materiale finisaj:

- textile polyester

Tapiterie / umplutura:

- Baza : PAL

- umplutura: penopoliuretan

Structura:

- lemn masiv, PAL , PFL
Avantaje:
* functia pat

La realizarea canapelei Torino s-a folosit o serie speciala de textile cu suprafata hidrofoba Orinoco. Lichidele formeaza picaturi la suprafata, care sunt usor absorbite cu un prosop sau un burete.

Canapeaua extensibila Torino ofera cea mai buna calitate si confort vietii de zi cu zi. Canapeaua este tapitata cu material de inalta calitate ,  cu densitate excelenta , durabilitate si  o suprafata neteda placuta. Materialul este moale si placut la atingere. Canapeaua Torino are un mechanism practice ce o transforma in pat , care garanteaza durabilitate si siguranta in viata de zi cu zi.

Atentie!

Este posibila aparitia unor mici diferente de nuanta intre culorile reale ale mobilierului/materialelor folosite si culorile afisate de ecranul dispozitivului folosit de Dumneavoastra, in functie de setarile acestuia.
LA DESPACHETAREA mobilierului nu recomandam folosirea unor obiecte ASCUTITE sau DE TAIAT, din cauza probabilitatii de taiere a stofei sau tapiteriei.

Deteriorari cu un astfel de caracter nu vor fi acceptate ca reclamatie

Expunerea prelungita la lumina directa a soarelui poate determina o schimbare a aspectului si calitatii mobilei.

Acest tip de schimbari in calitatea si integritatea produselor NU SUNT ACOPERITE de garantia lor. Bratele canapelelor NU SUNT destinate sederii pe ele. Orice sarcina dinamica sau sedere pe acestea ar putea duce la deformarea lor. Acest tip de deteriorari NU SUNT acoperite de garantia produselor.
Puteti comanda acest produs  pe site sau la 0040 31 630 26 26 . Nu este necesara plata in avans.

Pentru mai multe informatii, va rugam, accesati sectiunile CUM COMANDAM si SERVICII

Numar pachete: 1

Pachet 1: 130/97/85 cm., greutate  60 kg

Model Pret pentru montaj Pret pentru manipulare etaj 1, etaj 2 ,sau cu liftul (daca e posibil) Manipulare pe scari pentru fiecare etaj urmator
Torino 72.00 Lei 80.00 Lei 25.00 Lei

Pretul pentru montaj este indicat pentru fiecare articol individual. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de montaj este mai mica de 100RON, clientul plateste o taxa minima de 100RON.

Pretul de urcare este indicat pentru fiecare articol in parte. Pretul de urcare se stabileste pe baza nivelurilor/etajelor efective care urmeaza sa fie urcate de echipa de servicii. Va rugam sa retineti ca se percepe o taxa pentru parter sau alte etaje ( subsol ,demisol si parter) care este posibil sa nu fie numerotate in cladirea dvs. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de urcare este mai mică de 100 RON, clientul plateste o taxa minima de 100 RON.

Produse asemanatoare
Ultima vizualizare

Follow us