Chiuveta 5078 | Vellea Home

Chiuveta 5078

adancime 19 cm , crom , stanga

Chiuveta 5078 1
Chiuveta 5078 1_thumb
437 lei
358 lei*
*cu Card Vellea Home

Produsul nu se poate ajusta la cerinta clientului.

Stanga
Selectati

Livrare : 7 zile

Dimensiuni: L78/B50 cm.
Dimensiunea cuvei :45/40 cm
Adancime 19 cm.
Sifon : 9 cm
Chiuveta este disponibila in set cu sifon si tevi din PVC pentru montajul catre sursa de apa si masina de spalat vase
Atentie!
Chiuveta este disponibila cu cuva stanga/dreapta si cu orificiu pentru robinet.
Robinetul nu este inclus in pret.
Curatati chiuveta cu sapun neutral sau cu detergent care nu contine acid sau particule abrazive. Nu curatati chiuveta cu peria, cu material tare/dur sau cu obiecte ascutite, pentru ca acestea vor deteriora suprafata chiuvetei. Dupa utilizare e bine sa clatiti chiuveta cu apa si sa o uscati cu o laveta.
Atentie: Pentru accesoriile de bucatarie achizitionate de la Vellea Home se asigura montaj constra cost doar daca este achizitionata si bucataria de la Vellea Home
Puteti comanda acest produs in orice reprezentata, pe site sau la 0040 31 630 26 26 . Nu este necesara plata in avans.
Pentru mai multe informatii, va rugam, accesati sectiunea Servicii
Model Pret pentru montaj Pret pentru manipulare etaj 1, etaj 2 ,sau cu liftul (daca e posibil) Manipulare pe scari pentru fiecare etaj urmator
Chiuveta 5078 108.00 Lei 6.00 Lei 3.00 Lei

Pretul pentru montaj este indicat pentru fiecare articol individual. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de montaj este mai mica de 100RON, clientul plateste o taxa minima de 100RON.

Pretul de urcare este indicat pentru fiecare articol in parte. Pretul de urcare se stabileste pe baza nivelurilor/etajelor efective care urmeaza sa fie urcate de echipa de servicii. Va rugam sa retineti ca se percepe o taxa pentru parter sau alte etaje ( subsol ,demisol si parter) care este posibil sa nu fie numerotate in cladirea dvs. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de urcare este mai mică de 100 RON, clientul plateste o taxa minima de 100 RON.

Calculator credit TBI

Chiuveta 5078 - Pret: 437.00 lei

Luni Rata lunara Dobanda anuala
4 109.25 lei 0 %

Aceste rate sunt aproximative si vor fi stabilite dupa contactarea institutiei de credit. Creditul este valabil pentru comanda de peste 400 lei.

Adesea cumparate impreuna:
Produse asemanatoare
Ultima vizualizare

Follow us