Chiuveta cu bordura R1 | Vellea Home

Chiuveta cu bordura R1

adancime 14.5 cm , crom , stanga

280 lei
Reducere: -28%
199 lei

Produsul nu se poate ajusta la cerinta clientului.

Stanga

Livrare : 7 zile

Chiuveta este potrivita pentru blat termic cu grosimea de 28 mm

Un produs extrem de calitativ care va garanteaza rezistenta si durabilitate in utilizarea zilnica.

Chiuveta cu picurator.

Dimensiuni: L80 B60.5 H16 cm
Cuca 40/40 cm

Adancimea cuvei 14,5 cm.

Chiuveta este fara robinet.

Chiuveta este disponibila in set cu sifon si tevi din PVC pentru montajul catre sursa de apa. Chiuveta e cu bordura si nu e potrvita pentru incastrare. E potrivita pentru bucatarii cu dulapuri si blaturi separate. Pe dulapul pe care urmeaza sa fie pusa chiuveta nu trebuie sa se puna blat.

Atentie!
Curatati chiuveta cu sapun neutral sau cu detergent care nu contine acid sau particule abrazive. Nu curatati chiuveta cu peria, cu material tare/dur sau cu obiecte ascutite, pentru ca acestea vor deteriora suprafata chiuvetei. Dupa utilizare e bine sa clatiti chiuveta cu apa si sa o uscati cu o laveta.
Atentie: Pentru accesoriile de bucatarie achizitionate de la se asigura montaj constra cost doar daca este achizitionata si bucataria de la .

 

Puteti comanda acest produs pe site sau la numarul de telefon afisat. Nu este necesara plata in avans.
Pentru mai multe informatii, va rugam, accesati sectiunea Servicii.

Model Pret pentru montaj Pret pentru manipulare etaj 1, etaj 2 ,sau cu liftul (daca e posibil) Manipulare pe scari pentru fiecare etaj urmator
Chiuveta cu bordura R1 86.00 Lei 7.00 Lei 3.00 Lei

Pretul pentru montaj este indicat pentru fiecare articol individual. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de montaj este mai mica de 130RON, clientul plateste o taxa minima de 130RON.

Pretul de urcare este indicat pentru fiecare articol in parte. Pretul de urcare se stabileste pe baza nivelurilor/etajelor efective care urmeaza sa fie urcate de echipa de servicii. Va rugam sa retineti ca se percepe o taxa pentru parter sau alte etaje ( subsol ,demisol si parter) care este posibil sa nu fie numerotate in cladirea dvs. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de urcare este mai mică de 110 RON, clientul plateste o taxa minima de 110 RON.

Adesea cumparate impreuna:
Produse asemanatoare
Ultima vizualizare

Follow us