Chiuveta ICGS8104 | Vellea Home

Chiuveta ICGS8104

Chiuveta / adancime 18 cm/ , gri , stanga

949 lei

Produsul nu se poate ajusta la cerinta clientului.

Stanga
gri

Livrare gratuita: 15 zile

Chiuveta de granit pentru incastrare

Chiuveta este prevazuta cu o gaura pentru robinet .
Dimensiuni :  78/50/20 cm
Adancimea cuvei: 18 cm

Sifon: Ø90mm.

Inclus in pachet tevi PVC pentru conectare la instalatia de apa si masina de spalat vase, precum si sifon cu scurgere.

*Gaurile pentru robinet si accesorii sunt gaurite.

Atentie!
Intretinere su curatare:
Chiuvetele din granit rezista la presiune, din punct de vedere al apasarii, decolorare si taiere. Cea mai importanta caracteristica a chiuvetelor din granit este ca nu isi pierd stralucirea. Pe langa faptul ca este durabila, este rezistenta la zgarieturi, stralucitoare si neporoasa. Curatati chiuveta in fiecare zi. Dupa fiecare utilizare asigurati-va ca este curata si uscata. Pentru lucrul acesta , clatiti si apoi uscati chiuveta cu o laveta. Asigurati-va ca nu exita apa ramasa in chiuveta. Nu uitati, calitatea apei joaca un rol important in mentinerea chiuvetei. Pentru ilaturarea depozitarilor minerale de pe corpul chiuvetei folositi solutie din otet diluat in apa pentru spalarea zonei respective. Apoi spalati suprafata cu apa. Folositi detergenti mai slabi pentru a curata chiuveta. Pentru indepartarea petelor obisnuite de pe chiuveta folositi o laveta umezita in solutie de curatat vasele. Pentru murdarie rezistenta, cel mai bine folositi o laveta abraziva . Daca exista pete intrate in chiuveta folositi o solutie din apa si inalbitor . Pentru acest lucru amestecati apa si inalbitor in raport 40:1.Inmuiati petele cu aceasta solutie si lasati pentu o perioada de 24 de ore . Apoi curatati solutia si clatiti cu apa. Ustensilele pentru gatit glisate pe suprafata chiuvetei lasaparticule metalice. Pentru a le indeparta folositi o perie si sapun lichid. 
Evitati lovirea cu obiecte grele sau ascutite. Nu folositi obiecte metalice sau sarma pentru a razui suprafata chiuvetei deoarece lasa resturi de metal pe suprafata chiuvetei. Vasele din fonta lasa pede de lunga durata pe chiuveta. Nu folositi chiuveta ca si suprafata pentru taiere. 

Puteti comanda acest produs pe site sau la numarul de telefon afisat. Nu este necesara plata in avans.
Pentru mai multe informatii, va rugam, accesati sectiunea Servicii.

Numar pachete: 1

Pachet 1: 88/57/27 cm., greutate - 13.44 kg

 
Model Pret pentru montaj Pret pentru manipulare etaj 1, etaj 2 ,sau cu liftul (daca e posibil) Manipulare pe scari pentru fiecare etaj urmator
Chiuveta ICGS8104 130.00 Lei 7.00 Lei 3.00 Lei

Pretul pentru montaj este indicat pentru fiecare articol individual. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de montaj este mai mica de 130RON, clientul plateste o taxa minima de 130RON.

Pretul de urcare este indicat pentru fiecare articol in parte. Pretul de urcare se stabileste pe baza nivelurilor/etajelor efective care urmeaza sa fie urcate de echipa de servicii. Va rugam sa retineti ca se percepe o taxa pentru parter sau alte etaje ( subsol ,demisol si parter) care este posibil sa nu fie numerotate in cladirea dvs. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de urcare este mai mică de 110 RON, clientul plateste o taxa minima de 110 RON.

Calculator credit TBI

Chiuveta ICGS8104 - Pret: 949.00 lei

Luni Rata lunara Dobanda anuala
4 237.25 lei 0 %

Aceste rate sunt aproximative si vor fi stabilite dupa contactarea institutiei de credit. Creditul este valabil pentru comanda de peste 400 lei.

Produse asemanatoare
Ultima vizualizare

Follow us