Chiuveta pentru incastrare Vela 8022 | Vellea Home

Chiuveta pentru incastrare vela 8022

adancime 22 cm , crom , stanga

520 lei
Reducere: -24%
395 lei

Produsul nu se poate ajusta la cerinta clientului.

Stanga

Livrare : 7 zile

Dimensiuni: 80/50cm.
Dimensiuni cuvei 40/40 cm
Adancimea cuvei 22 cm.
Grosimea otelului: 0,8 mm..
Setul include tevi PVC  pentru montajul catre sursa de apa si masina de spalat vase.
Chiuveta moderna de inox ofera mai mult confort si functionalitate in bucatariile moderne. Un confort practic va ofera cuva mare fiind potrivita atat pentru curatarea obiectelor mici cat si a celor  mari. Suprafata neteda de otel si gratarul mobil al sifonului permit curatarea usoara si intretinerea zilnica a chiuvetei. Diametrul mai mare al sifonului asigura scurgerea rapida a apei.
Atentie!                                       
Chiuveta este disponibila cu cuva stanga/dreapta si cu orificiu pentru baterie.
Robinetul nu este inclus in pret.
Curatati chiuveta cu sapun neutral sau cu detergent care nu contine acid sau particule abrazive. Nu curatati chiuveta cu peria, cu material tare/dur sau cu obiecte ascutite, pentru ca acestea vor deteriora suprafata chiuvetei.  Dupa utilizare e bine sa clatiti chiuveta cu apa si sa o uscati cu o laveta. Puteti comanda acest produs  pe site sau la 0040 31 630 26 26 . Nu este necesara plata in avans.

Pentru mai multe informatii, va rugam, accesati sectiunea Servicii

Numar pachete: 1
Pachet 1: 80/50/22 cm., greutate 3 kg.
Model Pret pentru montaj Pret pentru manipulare etaj 1, etaj 2 ,sau cu liftul (daca e posibil) Manipulare pe scari pentru fiecare etaj urmator
Chiuveta pentru incastrare vela 8022 130.00 Lei 7.00 Lei 3.00 Lei

Pretul pentru montaj este indicat pentru fiecare articol individual. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de montaj este mai mica de 130RON, clientul plateste o taxa minima de 130RON.

Pretul de urcare este indicat pentru fiecare articol in parte. Pretul de urcare se stabileste pe baza nivelurilor/etajelor efective care urmeaza sa fie urcate de echipa de servicii. Va rugam sa retineti ca se percepe o taxa pentru parter sau alte etaje ( subsol ,demisol si parter) care este posibil sa nu fie numerotate in cladirea dvs. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de urcare este mai mică de 110 RON, clientul plateste o taxa minima de 110 RON.

Adesea cumparate impreuna:
Produse asemanatoare
Ultima vizualizare

Follow us