Chiuveta pentru incastrare Vela 8050 | Vellea Home

Chiuveta pentru incastrare Vela 8050

adancime 17 cm , crom

309 lei
251 lei*
*cu Card Vellea Home

Produsul nu se poate ajusta la cerinta clientului.

Livrare : 15 zile

Chiuveta este disponibila fara orificiu pentru baterie.
Dimensiuni: 80/50cm.
Adancimea cuvei 17 cm.
Grosimea otelului: 0,8 mm.
 Setul include tevi PVC  pentru montajul catre sursa de apa si masina de spalat vase.
Chiuveta se ofera cu sifonul si  tevi PVC  pentru montajul catre sursa de apa.
Chiuveta moderna de inox ofera mai mult confort si functionalitate in bucatariile moderne. Un confort practic va ofera cuva mare fiind potrivita atat pentru curatarea obiectelor mici cat si a celor  mari. Suprafata neteda de otel si gratarul mobil al sifonului permit curatarea usoara si intretinerea zilnica a chiuvetei. Diametrul mai mare al sifonului asigura scurgerea rapida a apei.
Atentie!                                       
Robinetul nu este inclus in pret.
Curatati chiuveta cu sapun neutral sau cu detergent care nu contine acid sau particule abrazive. Nu curatati chiuveta cu peria, cu material tare/dur sau cu obiecte ascutite, pentru ca acestea vor deteriora suprafata chiuvetei.  Dupa utilizare e bine sa clatiti chiuveta cu apa si sa o uscati cu o laveta. entru mai multe informatii, va rugam, accesati sectiunea Servicii.
Atentie: Pentru accesoriile de bucatarie achizitionate de la se asigura montaj constra cost doar daca este achizitionata si bucataria de la
 Numar pachete: 1
Pachet 1: 80/50/18 cm., greutate 3 kg.
 
 
 
Model Pret pentru montaj Pret pentru manipulare etaj 1, etaj 2 ,sau cu liftul (daca e posibil) Manipulare pe scari pentru fiecare etaj urmator
Chiuveta pentru incastrare Vela 8050 130.00 Lei 7.00 Lei 3.00 Lei

Pretul pentru montaj este indicat pentru fiecare articol individual. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de montaj este mai mica de 130RON, clientul plateste o taxa minima de 130RON.

Pretul de urcare este indicat pentru fiecare articol in parte. Pretul de urcare se stabileste pe baza nivelurilor/etajelor efective care urmeaza sa fie urcate de echipa de servicii. Va rugam sa retineti ca se percepe o taxa pentru parter sau alte etaje ( subsol ,demisol si parter) care este posibil sa nu fie numerotate in cladirea dvs. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de urcare este mai mică de 110 RON, clientul plateste o taxa minima de 110 RON.

Produse asemanatoare
Ultima vizualizare

Follow us