Coltar de bucatarie extensibil Iulian | Vellea Home

Iulian

Coltar de bucatarie extensibi , bej deschis + piele maro

1836 lei
1344 lei*
*cu Card Vellea Home

Produsul nu se poate ajusta la cerinta clientului.

Pentru mai mult spatiu si confort acasa.
 
-  dimensiuni: L181 B115 H80 cm
-  tapiterie: spuma , material textil Deili– sezuturi si spatare, structura – piele ecologica
-  structura: PAL, lemn de conifer
-  numar pachete: 3 buc
* se transforma in pat cu suprafata de 110/172 cm
* lazi – 3 buc
* universal – sezlong stanga/dreapta
La confectionarea coltarului Iulian s-a folosit o editie speciala de textile cu suprafata hidrofoba-Daily.
Lichidele se separa in picaturi care se pot curata usor cu o carpa sau burete.
Cu ajutorul micutului coltar de bucatarie Iulian veti avea de mai mult spatiu de depozitare si de un loc suplimentar de dormit.  
Prin prezenta lui, bucataria va arata mult mai ordonata si mai mare, deoarece acesta dispune de 3 lazi de depozitare sub fiecare sezut, iar cand veti avea nevoie de un loc in plus de dormit trebuie doar sa impingeti de spatar pana ce acesta se sprijina de podea.
Asezati salteaua de spuma pe suprafata astfel obtinuta si veti avea un pat cu dimensiunile de 110/172cm. Inca un avantaj al acestui coltar de bucatarie este universalitatea lui. Sezlongul pe stanga sau pe dreapta, veti decide acasa, in timpul montajului.
Coltarul este tapitat cu spuma de 2 cm, material textil la spatare si sezuturi si piele ecologica la baza structurii. Ambele finisaje au o rezistenta ridicata la uzura si culori trainice. 
 
Atentie!
Este posibila aparitia unor mici diferente de nuanta intre culorile reale ale mobilierului/materialelor folosite si culorile afisate de ecranul dispozitivului folosit de Dumneavoastra, in functie de setarile acestuia.
La despachetarea mobilierului tapitat nu recomandam utilizarea unor obiecte ASCUTITE si DE TAIAT din cauza probabilitatii de taiere a stofei sau tapiteriei. In pretul produselor nu este inclus montajul, a carui valoare este specificata la categoria servicii din bara de meniu.  Expunerea prelungita la lumina directa a soarelui poate determina modificarea aspectului si calitatii mobilierului. Asezati mobilierul la CEL PUTIN 50 cm de orice corp de incalzire sau sursa puternica de caldura. Acest tip de deteriorari NU SUNT acoperite de garantia produselor.
Intretinere: Pentru intretinerea pielii ecologice si a stofei folositi o laveta de microfibra inmuiata intr-o solutie de apa calduta cu sapun cu PH neutru.
Pentru mai multe informatii, va rugam, accesati sectiunile CUM COMANDAM si SERVICII
Numar pachete: 3
Pachet 1: 129/57/80 cm, greutate 41 kg
Pachet 2: 77/57/80 cm, greutate 21 kg
Pachete 3: 78/59/78 сm., greutate 16 Kg.
 
 
 
Model Pret pentru manipulare etaj 1, etaj 2 ,sau cu liftul (daca e posibil) Manipulare pe scari pentru fiecare etaj urmator
Iulian 105.00 Lei 34.00 Lei

Pretul pentru montaj este indicat pentru fiecare articol individual. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de montaj este mai mica de 130RON, clientul plateste o taxa minima de 130RON.

Pretul de urcare este indicat pentru fiecare articol in parte. Pretul de urcare se stabileste pe baza nivelurilor/etajelor efective care urmeaza sa fie urcate de echipa de servicii. Va rugam sa retineti ca se percepe o taxa pentru parter sau alte etaje ( subsol ,demisol si parter) care este posibil sa nu fie numerotate in cladirea dvs. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de urcare este mai mică de 110 RON, clientul plateste o taxa minima de 110 RON.

Calculator credit TBI

Coltar de bucatarie extensibil Iulian - Pret: 1836.00 lei

Luni Rata lunara Dobanda anuala
4 459.00 lei 0 %

Aceste rate sunt aproximative si vor fi stabilite dupa contactarea institutiei de credit. Creditul este valabil pentru comanda de peste 400 lei.

Adesea cumparate impreuna:
Produse asemanatoare
Ultima vizualizare

Follow us