Coltar extensibil Fabiola, Fabiola, albastru | Vellea Home
Fabiola

Coltar extensibil , albastru

Coltar extensibil Fabiola 1
Coltar extensibil Fabiola 2
Coltar extensibil Fabiola 3
Coltar extensibil Fabiola 4
Coltar extensibil Fabiola 5
Coltar extensibil Fabiola 1_thumb
Coltar extensibil Fabiola 2_thumb
Coltar extensibil Fabiola 3_thumb
Coltar extensibil Fabiola 4_thumb
Coltar extensibil Fabiola 5_thumb
3314 lei
Reducere: -50%
1656 lei

Produsul nu se poate ajusta la cerinta clientului.

Livrare gratuita: 45 zile

Coltar extensibil Fabiola
- Dimensiuni: L198 B145 H74-45cm.
- suprafata de dormit: 127/174 cm.
- material fata: textil, seria speciala Sahara
- tapiterie: spuma, materiale suplimentare de tapiterie - inalltimea spumei la sezut 7 cm si densitate T30/33, vată 150 g/mp, care garanteaza restabilirea starii initiale a sezutului dupa o utilizare prelungita

- constructie: lemn masiv, PAL
Avantaje:
Universal - directia este determinata la fata  locului  la montaj
Se transforma in pat.
Lada -2 buc.
Incluse 3 buc. mari, 2 buc. mici (huse detasabile cu fermoar)

Coltarul Fabiola este conceput in asa fel incat din doar cateva miscarise poate  transforma intr-un pat mare si confortabil . Cu el, veti avea intotdeauna un loc suplimentar unde sa dormiti. Coltarul este tapitat cu o serie speciala de materiale Sahara. Modelul se distinge prin confort excelent si calitatea materialelor din care este realizat. Pentru a-l folosi pe post de pat, trageti sezutul in fata si inclinati spatarul pana cand acesta este la acelasi nivel cu sezutul. Spatarul coltarului trebuie sa fie la cel putin 8 cm de perete pentru a se putea intinde. Coltarul ofera lazi convenabile de depozitare intr-un loc usor  accesibil.

 

Atentie!

Este posibila aparitia unor mici diferente de nuanta intre culorile reale ale mobilierului/materialelor folosite si culorile afisate de ecranul dispozitivului folosit de Dumneavoastra, in functie de setarile acestuia.
La despachetarea mobilierului tapitat nu recomandam utilizarea unor obiecte ASCUTITE si DE TAIAT din cauza probabilitatii de taiere a stofei sau tapiteriei. In pretul produselor nu este inclus montajul, a carui valoare este specificata la categoria servicii din bara de meniu.
Expunerea prelungita la lumina directa a soarelui poate determina modificarea aspectului si calitatii mobilierului. Asezati mobilierul la CEL PUTIN 50 cm de orice corp de incalzire sau sursa
puternica de caldura. Acest tip de deteriorari NU SUNT acoperite de garantia produselor.
Puteti comanda acest produs pe site sau la 0040 31 630 26 26 . Nu este necesara plata in avans.         
Pentru mai multe informatii, va rugam, accesati sectiunea Servicii.

Numar de pachete: 3
Pachet 1: 116/85/50 cm., greutate 45 kg.
Pachet 2: 135/56/42 cm., greutate 35 kg.
Pachet 3: 80/55/30 cm., greutate 18 kg.

 

Model Pret pentru montaj Pret pentru manipulare etaj 1, etaj 2 ,sau cu liftul (daca e posibil) Manipulare pe scari pentru fiecare etaj urmator
Fabiola 72.00 Lei 58.00 Lei 22.00 Lei

Pretul pentru montaj este indicat pentru fiecare articol individual. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de montaj este mai mica de 100RON, clientul plateste o taxa minima de 100RON.

Pretul de urcare este indicat pentru fiecare articol in parte. Pretul de urcare se stabileste pe baza nivelurilor/etajelor efective care urmeaza sa fie urcate de echipa de servicii. Va rugam sa retineti ca se percepe o taxa pentru parter sau alte etaje ( subsol ,demisol si parter) care este posibil sa nu fie numerotate in cladirea dvs. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de urcare este mai mică de 100 RON, clientul plateste o taxa minima de 100 RON.

Produse asemanatoare
Ultima vizualizare

Follow us