Coltar extensibil Kasidi | Vellea Home

Casidy Azalia

Coltar extensibil , gri + Azalia

3149 lei
Reducere: -44%
1763 lei

Produsul nu se poate ajusta la cerinta clientului.

Livrare gratuita: 7 zile

Coltar extensibil cu sezlong
- dimensiuni: L233 B85/154 H84 cm
- suprafata de dormit: 140/190 cm
- structura: lemn masiv, PAL
- tapiterie: spuma T25, vata poliesterica 150 gr/m2
- inaltimea spumei de la sezut este de 8 cm, iar densitatea este T25, ceea ce garanteaza revenirea la starea initiala chiar dupa utilizarea indelungata
- finisaje: piele ecologica, stofa gamele Dаily, Azaliya
- ambalaje: 3 buc.
 
Avantaje:

La confectionarea coltarului  s-a folosit o editie speciala de textile cu suprafata hidrofoba-Daily.

Lichidele se separa in picaturi care se pot curata usor cu o carpa sau burete. ​

* universal (stanga sau dreapta)
* coltarul are disponibile 2 lazi de depozitare asternuturi
* modelul include 3 perne mari cu huse detasabile cu fermoar
* functia de dormit: sezut extensibil, spatar rabatabil
 
Atunci cand confortul si practicitatea in mobiler fac front comun, de obicei se obtine un rezultat ca acest coltar, cu numele Kasidi. Toate materialele utilizate pentru realizarea coltarului au certificat de calitate si de provenienta. Materialele de tapiterie – spuma T25 cu inaltimea de 8 cm si vata poliesterica au indicatori excelenti de elasticitate si un coeficient scazut de deformare. Finisajele sunt piele ecologica si stofa. Pielea ecologica elastica si cu rezistenta ridicata la uzura este folosita la zonele cu solicitare mai mare si cu nevoie de intretinere frecventa. Pentru realizarea coltarului Kasidi am selectat o gama de stofe speciale – AZALIYA si DAILY. Stofa are o moliciune de exceptie, este placuta la atingere, are o rezistenta ridicata la uzura, nu se scamoseaza, iar culorile sunt trainice. Coltarul este universal, ceea ce reprezinta un avantaj, daca nu sunteti inca hotarati pe care parte sa amplasati sezlongul. Puteti decide acest lucru pe loc, acasa, in timpul montajului. Modelul Kasidi are 2 lazi in care se poate depozita lenjeria de pat sau alte obiecte din locuinta. Pentru a putea folosi functia de dormit, trageti de sezut in fata si inclinati spatarul pana cand ajunge la acelasi nivel cu sezutul.
Stimati clienti,
LA DESPACHETAREA mobilierului nu recomandam folosirea unor obiecte ASCUTITE sau DE TAIAT, din cauza probabilitatii de taiere a
stofei sau tapiteriei. Deteriorari cu un astfel de caracter nu vor fi acceptate ca reclamatie.
 
Atentie!
Expunerea prelungita la lumina directa a soarelui poate determina modificarea aspectului si calitatii mobilierului.
Asezati mobilierul la CEL PUTIN 50 cm de orice corp de incalzire sau sursa puternica de caldura.
Bratele canapelelor NU SUNT destinate sederii pe ele. Orice sarcina dinamica sau sedere pe acestea ar putea duce la deformarea lor. Acest tip de deteriorari NU SUNT acoperite de garantia produselor.
Intretinere: Pentru intretinerea pielii ecologice si a stofei folositi o laveta de microfibra inmuiata intr-o solutie de apa calduta cu sapun cu PH neutru.
Puteti comanda acest produs pe site sau la numarul de telefon afisat. Nu este necesara plata in avans.
Pentru mai multe informatii, va rugam, accesati sectiunea Servicii.
Numar pachete: 3
Pachet 1: 121/81/55 cm, greutate 48 kg
Pachet 2: 155/75/56 cm, greutate 43 kg
Pachet 3: 86/56/39 cm, greutate 21 kg

 

Model Pret pentru montaj Pret pentru manipulare etaj 1, etaj 2 ,sau cu liftul (daca e posibil) Manipulare pe scari pentru fiecare etaj urmator
Casidy Azalia 86.00 Lei 178.00 Lei 49.00 Lei

Pretul pentru montaj este indicat pentru fiecare articol individual. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de montaj este mai mica de 130RON, clientul plateste o taxa minima de 130RON.

Pretul de urcare este indicat pentru fiecare articol in parte. Pretul de urcare se stabileste pe baza nivelurilor/etajelor efective care urmeaza sa fie urcate de echipa de servicii. Va rugam sa retineti ca se percepe o taxa pentru parter sau alte etaje ( subsol ,demisol si parter) care este posibil sa nu fie numerotate in cladirea dvs. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de urcare este mai mică de 110 RON, clientul plateste o taxa minima de 110 RON.

Calculator credit TBI

Coltar extensibil Kasidi - Pret: 1763.00 lei

Luni Rata lunara Dobanda anuala
4 440.75 lei 0 %

Aceste rate sunt aproximative si vor fi stabilite dupa contactarea institutiei de credit. Creditul este valabil pentru comanda de peste 400 lei.

Adesea cumparate impreuna:
Produse asemanatoare
Ultima vizualizare

Follow us