Coltar extensibil Michelangelo, Michelangelo, verde inchis | Vellea Home
Michelangelo

Coltar extensibil , verde inchis

Coltar extensibil Michelangelo 1
Coltar extensibil Michelangelo 2
Coltar extensibil Michelangelo 3
Coltar extensibil Michelangelo 4
Coltar extensibil Michelangelo 5
Coltar extensibil Michelangelo 6
Coltar extensibil Michelangelo 1_thumb
Coltar extensibil Michelangelo 2_thumb
Coltar extensibil Michelangelo 3_thumb
Coltar extensibil Michelangelo 4_thumb
Coltar extensibil Michelangelo 5_thumb
Coltar extensibil Michelangelo 6_thumb
3248 lei
Reducere: -43%
1828 lei

Produsul nu se poate ajusta la cerinta clientului.

Livrare gratuita: 30 zile

Dimensiuni:

- L242 B165 H72-88 cm.
- suprafata de dormit: 149/194 cm.
- material finisaj: textil 100% poliester, material Como
- structura: lemn masiv, PAL, lemn stratificat

- tapiterie: spuma 28/40
- baza tapiterie: arcuri zig- zag
- picioare: lemn masiv
Avantaje:

Universal (sezlong stanga/dreapta –se stabileste la montaj)

Mecanism pentru pat – retractabil, cu baza din arcuri zig- zag

Perne spatar cu huse detasabile cu fermoar

Lada (1 buc.)

Acest model se distinge prin functionalitate si confort excelent. Baza tapiteriei din arcuri zig- zag in combinatie cu spuma cu densitata adecvata diferitelor zone, ofera o senzatie incomparabila de confort atunci cand va asezati.

Stofa utilizata la imbracarea modelului Michelangelo are o denistate si rezistenta excelenta la uzura, ceea ce reprezinta o garantie pentru mentinerea calitatilor coltarului un timp indelungat.

Lada de depozitare are mecansim de ridicare pe arcuri care faciliteaza utilizarea spatiului de sub sezlong pentru depozitarea unor obiecte din locuinta.

Salteaua retractabila a mecanismului pentru pat are aceeasi moliciune ca cea a sezutului, ceea ce reprezinta o garantie pentru un somn normal si linistit, atunci cand folositi aceasta functie a canapelei.

Coltarul se livreaza intr-un ambalaj rezistent si usor de manipulat, impreuna cu instructiuni simple de montaj. Dupa ce amplasati coltarul pe locul prevazut pentru acesta, prindeti elementele unul de altul, pentru a fixa coltul lor si bratele la corp.

Atentie!
LA DESPACHETAREA mobilierului nu recomandam folosirea unor obiecte ASCUTITE sau DE TAIAT, din cauza probabilitatii de taiere a stofei sau tapiteriei.
Expunerea prelungita la lumina directa a soarelui poate determina modificarea aspectului si calitatii mobilierului. Asezati mobilierul la CEL PUTIN 50 cm de orice corp de incalzire sau sursa puternica de caldura.
Bratele canapelelor NU SUNT destinate sederii pe ele. Orice sarcina dinamica sau sedere pe acestea ar putea duce la deformarea lor. Acest tip de deteriorari NU SUNT acoperite de garantia produselor.
Acest tip de deteriorari NU SUNT acoperite de garantia produselor.
Este posibila aparitia unor mici diferente de nuanta intre culorile reale ale mobilierului/materialelor folosite si culorile afisate de ecranul dispozitivului folosit de Dumneavoastra, in functie de setarile acestuia.
Puteti comanda acest produs  pe site sau la 0040 31 630 26 26 . Nu este necesara plata in avans.
Pentru mai multe informatii, va rugam, accesati sectiunea Servicii
Intretinere: Pentru intretinerea pielii ecologice si a stofei folositi o laveta de microfibra inmuiata intr-o solutie de apa calduta cu sapun cu PH neutru.

Numar pachete: 2

 Pachet 1: 135/90/74 cm., greutate 51 kg.

Pachet 2: 165/70/74 cm., greutate 48 kg.

Model Pret pentru montaj Pret pentru manipulare etaj 1, etaj 2 ,sau cu liftul (daca e posibil) Manipulare pe scari pentru fiecare etaj urmator
Michelangelo 72.00 Lei 123.00 Lei 40.00 Lei

Pretul pentru montaj este indicat pentru fiecare articol individual. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de montaj este mai mica de 100RON, clientul plateste o taxa minima de 100RON.

Pretul de urcare este indicat pentru fiecare articol in parte. Pretul de urcare se stabileste pe baza nivelurilor/etajelor efective care urmeaza sa fie urcate de echipa de servicii. Va rugam sa retineti ca se percepe o taxa pentru parter sau alte etaje ( subsol ,demisol si parter) care este posibil sa nu fie numerotate in cladirea dvs. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de urcare este mai mică de 100 RON, clientul plateste o taxa minima de 100 RON.

Ultima vizualizare

Follow us