Coltar extensibil Morgan | Vellea Home

Morgan

Coltar extensibil , gri , dreapta

4349 lei
Reducere: -43%
2456 lei

Produsul nu se poate ajusta la cerinta clientului.

Dreapta
gri

Livrare gratuita: 7 zile

Dimensiuni:

- L242 В170 H75-90 cm

- suprafata de dormit:135/195  cm.

Material finisaj:

- textil  poliester

Tapiterie/umplutura:

- baza: arcuri zig-zag

- umplutura – spuma poliuretanica 28/42

Structura:

- PAL, lemn masiv placaj

 Avantaje:

* functia pat – mecanism de extindere metalic

* trei tetiere reglabile pentru confort individual

* salteaua de extindere tapitata cu acelasi material ca la sezut

* cotiera cu colt interior rotunjit

*  lada cu mecanism de ridicare

Asigurati-va confort de prima clasa si functionalitate impecabila cu coltarul extensibil Morgan.Formele sale elegante si materialul de inalta calitate ofera un aspect rafinat si la moda pentru orice tip de interior. Coltarul Morgan are un aspect care se potriveste atat cu confortul casei cat si cu mediul elegant de la birou. Cu acest coltar fiecare pauza va aduce placeri de neegalat.  Coltarul este echipat cu tetiere in trepte , un mecanism practic pentru a il transforma in pat si lada mare de depozitare. Acestea transforma coltarul intr-o piesa de mobilier contemporana super-eficienta. Modelul este tapitat cu material textil de inalta calitate avand o densitate excelenta si placuta la atingere. Baza si umplutura cu material de inalta elasticitate cu o densitate corespunzatoare formeaza tapiteria  care ofera confort unic.

Atentie!

Este posibila aparitia unor mici diferente de nuanta intre culorile reale ale mobilierului/materialelor folosite si culorile afisate de ecranul dispozitivului folosit de Dumneavoastra, in functie de setarile acestuia. LA DESPACHETAREA mobilei tapitate nu se recomanda utilizarea obiectelor ASCUTITE sau de taiere, pentru ca exista pericolul taierii materialului textil si al tapiteriei. Expunerea prelungita la lumina directa a soarelui poate determina o schimbare a aspectului si calitatii mobilei.

Acest tip de schimbari in calitatea si integritatea produselor NU SUNT ACOPERITE de garantia lor.

Asezati mobilierul la o distanta de CEL PUTIN 50 cm fata de corpul de incalzire sau sursa de caldura. Bratele canapelelor NU SUNT destinate sederii pe ele. Orice sarcina dinamica sau sedere pe acestea ar putea duce la deformarea lor.

Acest tip de deteriorari NU SUNT acoperite de garantia produselor.

 

Puteti comanda acest produs pe site sau la numarul de telefon afisat. Nu este necesara plata in avans.
Pentru mai multe informatii, va rugam, accesati sectiunea Servicii.

Numar pachete : 2

Pachet 1: 
155/100/85 cm, greutate 65 kg
Pachet 2: 172/93/80 cm, greutate 54 kg
Model Pret pentru montaj Pret pentru manipulare etaj 1, etaj 2 ,sau cu liftul (daca e posibil) Manipulare pe scari pentru fiecare etaj urmator
Morgan 86.00 Lei 188.00 Lei 52.00 Lei

Pretul pentru montaj este indicat pentru fiecare articol individual. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de montaj este mai mica de 130RON, clientul plateste o taxa minima de 130RON.

Pretul de urcare este indicat pentru fiecare articol in parte. Pretul de urcare se stabileste pe baza nivelurilor/etajelor efective care urmeaza sa fie urcate de echipa de servicii. Va rugam sa retineti ca se percepe o taxa pentru parter sau alte etaje ( subsol ,demisol si parter) care este posibil sa nu fie numerotate in cladirea dvs. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de urcare este mai mică de 110 RON, clientul plateste o taxa minima de 110 RON.

Calculator credit TBI

Coltar extensibil Morgan - Pret: 2456.00 lei

Luni Rata lunara Dobanda anuala
6 460.88 lei 24 %
9 318.16 lei 24 %
12 247.01 lei 24 %
15 204.49 lei 24 %
18 176.28 lei 24 %
24 141.35 lei 24 %

Aceste rate sunt aproximative si vor fi stabilite dupa contactarea institutiei de credit. Creditul este valabil pentru comanda de peste 400 lei.

Adesea cumparate impreuna:
Produse asemanatoare
Ultima vizualizare

Follow us