Coltar extensibil Rimini, Rimini, bej deschis | Vellea Home
Rimini

Coltar extensibil , bej deschis

Coltar extensibil Rimini 1
Coltar extensibil Rimini 2
Coltar extensibil Rimini 3
Coltar extensibil Rimini 4
Coltar extensibil Rimini 5
Coltar extensibil Rimini 6
Coltar extensibil Rimini 7
Coltar extensibil Rimini 8
Coltar extensibil Rimini 9
Coltar extensibil Rimini 1_thumb
Coltar extensibil Rimini 2_thumb
Coltar extensibil Rimini 3_thumb
Coltar extensibil Rimini 4_thumb
Coltar extensibil Rimini 5_thumb
Coltar extensibil Rimini 6_thumb
Coltar extensibil Rimini 7_thumb
Coltar extensibil Rimini 8_thumb
Coltar extensibil Rimini 9_thumb
3008 lei
2194 lei*
*cu Card Vellea Home

Produsul nu se poate ajusta la cerinta clientului.

bej deschis

Livrare gratuita: 10 zile

Coltar extensibil cu sezlong Rimini
- dimensiuni: L227 B154 H83 сm
* suprafata de dormit: 135/186 сm
- material finisaj: textil 100% poliester
- tapiteria: spuma N25 - 8 cm
- baza tapiteria:  curele
- structura: PAL, lemn masiv, placaj, curele
Avantaje:
Model universal- directia stanga/ dreapta se stabileste la montaj
Lada– mecanism de ridicare pe arcuri
Perne cu huse detasabile cu fermoar- perne spatar

Atentie!

LA DESPACHETAREA mobilierului nu recomandam folosirea unor obiecte ASCUTITE sau DE TAIAT, din cauza probabilitatii de taiere a stofei sau tapiteriei. Expunerea prelungita la lumina directa a soarelui poate determina modificarea aspectului si calitatii mobilierului. Asezati mobilierul la CEL PUTIN 50 cm de orice corp de incalzire sau sursa puternica de caldura. Bratele canapelelor NU SUNT destinate sederii pe ele. Orice sarcina dinamica sau sedere pe acestea ar putea duce la deformarea lor. Acest tip de deteriorari NU SUNT acoperite de garantia produselor. Acest tip de deteriorari NU SUNT acoperite de garantia produselor. Este posibila aparitia unor mici diferente de nuanta intre culorile reale ale mobilierului/materialelor folosite si culorile afisate de ecranul dispozitivului folosit de Dumneavoastra, in functie de setarile acestuia.
Puteti comanda acest produs  pe site sau la 0040 31 630 26 26 . Nu este necesara plata in avans. Pentru mai multe informatii, va rugam, accesati sectiunea Servicii
Intretinere: Pentru intretinerea pielii ecologice si a stofei folositi o laveta de microfibra inmuiata intr-o solutie de apa calduta cu sapun cu PH neutru.

Numar pachete: 2

Pachet 1: 146/85/70 cm, greutate 43.5 кg
Pachet 2: 158/86/70 сm, greutate 41 кg

 

Model Pret pentru montaj Pret pentru manipulare etaj 1, etaj 2 ,sau cu liftul (daca e posibil) Manipulare pe scari pentru fiecare etaj urmator
Rimini 72.00 Lei 111.00 Lei 37.00 Lei

Pretul pentru montaj este indicat pentru fiecare articol individual. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de montaj este mai mica de 100RON, clientul plateste o taxa minima de 100RON.

Pretul de urcare este indicat pentru fiecare articol in parte. Pretul de urcare se stabileste pe baza nivelurilor/etajelor efective care urmeaza sa fie urcate de echipa de servicii. Va rugam sa retineti ca se percepe o taxa pentru parter sau alte etaje ( subsol ,demisol si parter) care este posibil sa nu fie numerotate in cladirea dvs. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de urcare este mai mică de 100 RON, clientul plateste o taxa minima de 100 RON.

Produse asemanatoare
Ultima vizualizare

Follow us