Coltar extensibil Zanote | Vellea Home

Zanote

Coltar extensibil , lila

3133 lei
Reducere: -50%
1567 lei

Produsul nu se poate ajusta la cerinta clientului.

lila

Livrare gratuita: 7 zile

Coltar extensibil Zanote
Dimensiuni:
- L205 B143 H85/44 сm
- suprafata de dormit: 140/198 cm

Materiale finisaj:
- textil poliester
Tapiterie/ umplutura:

- spuma poliuretanica 6 cm T25, materiale suplimentare de tapiterie
Structura:
- lemn masiv, PAL
Avantaje:
* functia somn- sezutul se rabateaza si cade spatarul
* model universal - directia stanga/ dreapta se alede la montaj
* perne cu huse detasabile
* lada
Atentie!
Este posibila aparitia unor mici diferente de nuanta intre culorile reale ale mobilierului/materialelor folosite si culorile afisate de ecranul dispozitivului folosit de Dumneavoastra, in functie de setarile acestuia.
La despachetarea mobilierului tapitat nu recomandam utilizarea unor obiecte ASCUTITE si DE TAIAT din cauza probabilitatii de taiere a stofei sau tapiteriei. In pretul produselor nu este inclus montajul, a carui valoare este specificata la categoria servicii din bara de meniu.
Expunerea prelungita la lumina directa a soarelui poate determina modificarea aspectului si calitatii mobilierului. Asezati mobilierul la CEL PUTIN 50 cm de orice corp de incalzire sau sursa puternica de caldura. Acest tip de deteriorari NU SUNT acoperite de garantia produselor.
Puteti comanda acest produs pe site sau la numarul de telefon afisat. Nu este necesara plata in avans.
Pentru mai multe informatii, va rugam, accesati sectiunea Servicii.

Numar pachete: 3
Pachet 1: 130/88/53 сm, greutate 51 kg
Pachet 2: 147/81/66 сm, greutate 34 kg
Pachet 3: 84/62/10 сm, greutate 17 kg

 

Model Pret pentru montaj Pret pentru manipulare etaj 1, etaj 2 ,sau cu liftul (daca e posibil) Manipulare pe scari pentru fiecare etaj urmator
Zanote 86.00 Lei 163.00 Lei 46.00 Lei

Pretul pentru montaj este indicat pentru fiecare articol individual. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de montaj este mai mica de 130RON, clientul plateste o taxa minima de 130RON.

Pretul de urcare este indicat pentru fiecare articol in parte. Pretul de urcare se stabileste pe baza nivelurilor/etajelor efective care urmeaza sa fie urcate de echipa de servicii. Va rugam sa retineti ca se percepe o taxa pentru parter sau alte etaje ( subsol ,demisol si parter) care este posibil sa nu fie numerotate in cladirea dvs. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de urcare este mai mică de 110 RON, clientul plateste o taxa minima de 110 RON.

Calculator credit TBI

Coltar extensibil Zanote - Pret: 1567.00 lei

Luni Rata lunara Dobanda anuala
4 391.75 lei 0 %

Aceste rate sunt aproximative si vor fi stabilite dupa contactarea institutiei de credit. Creditul este valabil pentru comanda de peste 400 lei.

Adesea cumparate impreuna:
Produse asemanatoare
Ultima vizualizare

Follow us