Coltar Melvin S cu sezlong + brat mini etajera | Vellea Home

Melvin S

Coltar cu sezlong + brat mini etajera , gri + bej deschis , stanga

3620 lei
Reducere: -35%
2351 lei

Produsul nu se poate ajusta la cerinta clientului.

Livrare gratuita: 30 zile

Coltar Melvin S cu sezlong + brat mini etajera

 Dimensiuni: L250 B90/158 H69 cm
 * suprafata de dormit 138/203 cm.
 Materiale finisaj: in gama de culori indicata
 Sezut, spatar si brate: textil poliester
 Perne: textil poliester 

 Tapiterie: burete cu inaltimea de 12 cm, vata poliesterica, materiale suplimentare de tapiterie

 Structura: lemn masiv, PAL

 Brat si etajera: MDF, PAL culoare wenge
Avantaje:
- design exclusiv
- brat cu mini etajera
- sezlong mare

- lada

Transformare in pat: sezut extensibil, spatar rabatabil.

Treceti la urmatorul nivel de confort acasa, cu ajutorul coltarului Melvin. Modelul este deosebit de atragator si ofera facilitati ce corespund cerintelor contemporane ale locuintelor moderne. 

O modalitate practica de tranformare intr-un pat generos cu mecanism ce faciliteaza utilizarea lazii de depozitare de sub sezut. Coltarul este tapitat integral cu material rezistent la uzura, cu efect placut la atingere si intretinere usoara.

Tapiteria este realizata din burete elastic si vata – materiale ce au densitatea si elasticitatea necesara pentru a asigura un confort optim. Atunci cand este folosit pentru dormit, ofera confortul unei saltele adevarate de calitate.

 

Atentie!

LA DESPACHETAREA mobilierului nu recomandam folosirea unor obiecte ASCUTITE sau DE TAIAT, din cauza probabilitatii de taiere a stofei sau tapiteriei.

Expunerea prelungita la lumina directa a soarelui poate determina modificarea aspectului si calitatii mobilierului. Asezati mobilierul la CEL PUTIN 50 cm de orice corp de incalzire sau sursa puternica de caldura.

Bratele canapelelor NU SUNT destinate sederii pe ele. Orice sarcina dinamica sau sedere pe acestea ar putea duce la deformarea lor. Acest tip de deteriorari NU SUNT acoperite de garantia produselor.

Acest tip de deteriorari NU SUNT acoperite de garantia produselor.

  Este posibila aparitia unor mici diferente de nuanta intre culorile reale ale mobilierului/materialelor folosite si culorile afisate de ecranul dispozitivului folosit de Dumneavoastra, in functie de setarile acestuia.

Intretinere: Pentru intretinerea pielii ecologice si a stofei folositi o laveta de microfibra inmuiata intr-o solutie de apa calduta cu sapun cu PH neutru.

Puteti comanda acest produs pe site sau la numarul de telefon afisat. Nu este necesara plata in avans.
Pentru mai multe informatii, va rugam, accesati sectiunea Servicii.
Numar pachete: 3
Pachet 1: 158/70/95 cm, greutate 76,5 kg
Pachet 2: 137/73/48 cm, greutate 41,1 kg
Pachet 3: 137/75/20 cm, greutate 13,8 kg

 

 

Model Pret pentru montaj Pret pentru manipulare etaj 1, etaj 2 ,sau cu liftul (daca e posibil) Manipulare pe scari pentru fiecare etaj urmator
Melvin S 86.00 Lei 206.00 Lei 58.00 Lei

Pretul pentru montaj este indicat pentru fiecare articol individual. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de montaj este mai mica de 130RON, clientul plateste o taxa minima de 130RON.

Pretul de urcare este indicat pentru fiecare articol in parte. Pretul de urcare se stabileste pe baza nivelurilor/etajelor efective care urmeaza sa fie urcate de echipa de servicii. Va rugam sa retineti ca se percepe o taxa pentru parter sau alte etaje ( subsol ,demisol si parter) care este posibil sa nu fie numerotate in cladirea dvs. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de urcare este mai mică de 110 RON, clientul plateste o taxa minima de 110 RON.

Calculator credit TBI

Coltar Melvin S cu sezlong + brat mini etajera - Pret: 2351.00 lei

Luni Rata lunara Dobanda anuala
6 441.91 lei 24 %
9 305.07 lei 24 %
12 236.84 lei 24 %
15 196.07 lei 24 %
18 169.03 lei 24 %
24 135.53 lei 24 %

Aceste rate sunt aproximative si vor fi stabilite dupa contactarea institutiei de credit. Creditul este valabil pentru comanda de peste 400 lei.

Adesea cumparate impreuna:
Produse asemanatoare
Ultima vizualizare

Follow us