Coltar Melvin Spring S cu sezlong + brat mini etajera | Vellea Home

Melvin Spring S

Coltar cu brat mini etajera , maro+ bej , stanga

4054 lei
3243 lei*
*cu Card Vellea Home

Produsul nu se poate ajusta la cerinta clientului.

Dimensiuni:

-  L250 B90/158 H69 cm
- Suprafata de dormit:  138/203 cm

Materiale finisaj:

- textil poliester
Tapiterie/ umplutura:

- baza: Arcuri “ pocket”

- umplutura: penopoliuretan N23/31, vata poliesterica, materiale suplimentare de tapiterie

Structura:
- lemn masiv, PAL
- brat si mini etajera: MDF , PAL

Coltar Melvin Spring  S este o oferta speciala pentru toata lumea, care doreste confort maxim acasa. Modelul are baza din arcuri tip pocket, care asigura o elasticitate optima  a sezutului. Umplutura este din spuma si vata – materiale adecvate ca moliciune si densitate pentru confort adecvat al acestui model. Coltarul este tapitat cu material textil de inalta calitate cu textura densa si placuta la atingere.O modalitate practica il transforma intr-un pat mare printr-un mecanism dar faciliteaza si utilizarea lazii de depozitare de sub sezut. Cand este folosit in modul de dormit coltarul ofera confortul unei saltele de calitate.

Atentie!
Este posibila aparitia unor mici diferente de nuanta intre culorile reale ale mobilierului/materialelor folosite si culorile afisate de ecranul dispozitivului folosit de Dumneavoastra, in functie de setarile acestuia.

La despachetarea mobilei tapitate nu se recomanda utilizarea obiectelor ASCUTITE sau de taiere, pentru ca exista pericolul taierii materialului textil si al tapiteriei.

In pretul produsului nu este inclus montajul, a carui pret este indicat in categoria “servicii” din meniul principal.

Expunerea prelungita la lumina directa a soarelui poate determina o schimbare a aspectului si calitatii mobilei.

Acest tip de schimbari in calitatea si integritatea produselor NU SUNT ACOPERITE de garantia lor. Asezati mobilierul la o distanta de CEL PUTIN 50 cm fata de corpul de incalzire sau sursa de caldura.
Bratele canapelelor NU SUNT destinate sederii pe ele. Orice sarcina dinamica sau sedere pe acestea ar putea duce la deformarea lor. Acest tip de deteriorari NU SUNT acoperite de garantia produselor.

Puteti comanda acest produs pe site sau la numarul de telefon afisat. Nu este necesara plata in avans.

Pentru mai multe informatii, va rugam, accesati sectiunea Servicii.

 Numar pachete: 3

Pachet 1: 158/70/95 cm., greutate 76,5 kg.
Pachet 2: 137/73/48 cm., greutate 41,1 kg.

Pachet 3: 137/75/20 cm., greutate 13,8 kg..

Model Pret pentru montaj Pret pentru manipulare etaj 1, etaj 2 ,sau cu liftul (daca e posibil) Manipulare pe scari pentru fiecare etaj urmator
Melvin Spring S 86.00 Lei 206.00 Lei 58.00 Lei

Pretul pentru montaj este indicat pentru fiecare articol individual. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de montaj este mai mica de 130RON, clientul plateste o taxa minima de 130RON.

Pretul de urcare este indicat pentru fiecare articol in parte. Pretul de urcare se stabileste pe baza nivelurilor/etajelor efective care urmeaza sa fie urcate de echipa de servicii. Va rugam sa retineti ca se percepe o taxa pentru parter sau alte etaje ( subsol ,demisol si parter) care este posibil sa nu fie numerotate in cladirea dvs. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de urcare este mai mică de 110 RON, clientul plateste o taxa minima de 110 RON.

Calculator credit TBI

Coltar Melvin Spring S cu sezlong + brat mini etajera - Pret: 4054.00 lei

Luni Rata lunara Dobanda anuala
6 749.59 lei 24 %
9 517.47 lei 24 %
12 401.74 lei 24 %
15 332.58 lei 24 %
18 286.71 lei 24 %
24 229.89 lei 24 %

Aceste rate sunt aproximative si vor fi stabilite dupa contactarea institutiei de credit. Creditul este valabil pentru comanda de peste 400 lei.

Adesea cumparate impreuna:
Produse asemanatoare
Ultima vizualizare

Follow us