Conector in forma de U pentru blat /38 mm./ | Vellea Home

Conector in forma de U

38 mm

13 lei

Produsul nu se poate ajusta la cerinta clientului.

Livrare : 7 zile

Dimensiuni: L600 B15 H40 mm.

Material: aluminiu

Culoare: crom mat

Pretul este pentru 1 bucata.

Se utilizeaza la imbinarea la colt a doua blaturi.

Pentru mai multe informatii, cititi CUM COMAND si TERMENI SI CONDITII.

 

Atentie: Pentru accesoriile de bucatarie achizitionate de lase asigura montaj constra cost doar daca este achizitionata si bucataria de la .

 

Model Pret pentru montaj Pret pentru manipulare etaj 1, etaj 2 ,sau cu liftul (daca e posibil) Manipulare pe scari pentru fiecare etaj urmator
Conector in forma de U 4.00 Lei 0.00 Lei 0.00 Lei

Pretul pentru montaj este indicat pentru fiecare articol individual. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de montaj este mai mica de 130RON, clientul plateste o taxa minima de 130RON.

Pretul de urcare este indicat pentru fiecare articol in parte. Pretul de urcare se stabileste pe baza nivelurilor/etajelor efective care urmeaza sa fie urcate de echipa de servicii. Va rugam sa retineti ca se percepe o taxa pentru parter sau alte etaje ( subsol ,demisol si parter) care este posibil sa nu fie numerotate in cladirea dvs. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de urcare este mai mică de 110 RON, clientul plateste o taxa minima de 110 RON.

Adesea cumparate impreuna:
Ultima vizualizare

Follow us