Cos pentru incastrare | Vellea Home

Otelo

Cos pentru incastrare

99 lei
Reducere: -21%
78 lei

Produsul nu se poate ajusta la cerinta clientului.

Livrare : 15 zile

Modelul trebuie montat.
Luati in calcul dimensiunile produsului si dimensiunile dulapului.
Dimensiuni:
- L23,5 B34 H29 cm.
- volum 5 L
Materiale:
- corp: metal
- cos interior PVC
Procesurile din bucatarie sunt legate de separarea gunoiului menajer ce trebuie temporar depozitat. Cea mai buna solutie pentru acest lucru este cosul pentru incastrare care ofera confort si este practic ascuns. Corpul metalic asigura rezistenta si fiabilitate in utilizarea zilnica
Atentie!
Este posibila aparitia unor mici diferente de nuanta intre culorile reale ale mobilierului/materialelor folosite si culorile afisate de ecranul dispozitivului folosit de Dumneavoastra, in functie de setarile acestuia.

Puteti comanda acest produs pe site sau la numarul de telefon afisat. Nu este necesara plata in avans.
Pentru mai multe informatii, va rugam, accesati sectiunea Servicii.

Model Pret pentru montaj Pret pentru manipulare etaj 1, etaj 2 ,sau cu liftul (daca e posibil) Manipulare pe scari pentru fiecare etaj urmator
Otelo 52.00 Lei 7.00 Lei 3.00 Lei

Pretul pentru montaj este indicat pentru fiecare articol individual. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de montaj este mai mica de 130RON, clientul plateste o taxa minima de 130RON.

Pretul de urcare este indicat pentru fiecare articol in parte. Pretul de urcare se stabileste pe baza nivelurilor/etajelor efective care urmeaza sa fie urcate de echipa de servicii. Va rugam sa retineti ca se percepe o taxa pentru parter sau alte etaje ( subsol ,demisol si parter) care este posibil sa nu fie numerotate in cladirea dvs. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de urcare este mai mică de 110 RON, clientul plateste o taxa minima de 110 RON.

Adesea cumparate impreuna:
Ultima vizualizare

Follow us