Etajera Orfi | Vellea Home

Orfi

Etajera , wenge

201 lei

Produsul nu se poate ajusta la cerinta clientului.

wenge

Livrare : 7 zile

Etajera Orfi
 
Dimensiuni:
- L80 B30 H80.5 сm.
Маterial:
- PAL melaminat
Caminul ordonat ne confera o senzatie de ordine si liniste. Prin intermediul etajerei Orfi orice zona a casei va arata mai frumoasa si mai primitoare. Etajera este fabricate din PAL melaminat de calitate superioara. Suprafetele sunt netede fiind usor de curatat si intretinut. Modelul permite utilizarea concomitenta a catorva etajere de acest fel.
 
Atentie!
Este posibila aparitia unor mici diferente de nuanta intre culorile reale ale mobilierului/materialelor folosite si culorile afisate de ecranul dispozitivului folosit de Dumneavoastra, in functie de setarile acestuia.
Asezati mobilierul la o distanta de CEL PUTIN 50 cm fata de corpul de incalzire sau sursa de caldura. Expunerea prelungita la lumina directa a soarelui poate determina o schimbare a aspectului si calitatii mobilei. Acest tip de schimbari in calitatea si integritatea produselor NU SUNT ACOPERITE de garantia lor.

Puteti comanda acest produs pe site sau la numarul de telefon afisat. Nu este necesara plata in avans.
Pentru mai multe informatii, va rugam, accesati sectiunea Servicii.

Numar pachete: 2
Pachet 1: 90/40/8 сm., greutate 12,5 Kg.
Pachet 2: 45/50/4 сm., greutate 3,3 Kg.
 
Model Pret pentru montaj Pret pentru manipulare etaj 1, etaj 2 ,sau cu liftul (daca e posibil) Manipulare pe scari pentru fiecare etaj urmator
Orfi 86.00 Lei 14.00 Lei 3.00 Lei

Pretul pentru montaj este indicat pentru fiecare articol individual. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de montaj este mai mica de 130RON, clientul plateste o taxa minima de 130RON.

Pretul de urcare este indicat pentru fiecare articol in parte. Pretul de urcare se stabileste pe baza nivelurilor/etajelor efective care urmeaza sa fie urcate de echipa de servicii. Va rugam sa retineti ca se percepe o taxa pentru parter sau alte etaje ( subsol ,demisol si parter) care este posibil sa nu fie numerotate in cladirea dvs. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de urcare este mai mică de 110 RON, clientul plateste o taxa minima de 110 RON.

Produse asemanatoare
Ultima vizualizare

Follow us