Fotoliu Moti | Vellea Home

Moti

Fotoliu , bej

Fotoliu Moti 1
Fotoliu Moti 2
Fotoliu Moti 3
Fotoliu Moti 4
Fotoliu Moti 5
Fotoliu Moti 6
Fotoliu Moti 1_thumb
Fotoliu Moti 2_thumb
Fotoliu Moti 3_thumb
Fotoliu Moti 4_thumb
Fotoliu Moti 5_thumb
Fotoliu Moti 6_thumb
1046 lei
819 lei*
*cu Card Vellea Home

Produsul nu se poate ajusta la cerinta clientului.

bej

Livrare gratuita: 7 zile

Dimensiuni:
- L71 B73 H80 cm.
Materialul tapiterie:
- poliester textil
Tapiterie/Umplutura:
- spuma poliuretanica
Constructie:
- lemn masiv de conifere, PAL, PFL
Fotoliul Moti va adauga si mai mult farmec, dispozitie si confort casei dvs. moderne.Fotoliul este tapitat cu material textil de inalta calitate din seria de stofa de prima clasa, care se distinge printr-o suprafata catifelata moale si placuta la atingere.

Atentie!
Este posibila aparitia unor mici diferente de nuanta intre culorile reale ale mobilierului/materialelor folosite si culorile afisate de ecranul dispozitivului folosit de Dumneavoastra, in functie de setarile acestuia.
La despachetarea mobilei tapitate nu se recomanda utilizarea obiectelor ASCUTITE sau de taiere, pentru ca exista pericolul taierii materialului textil si al tapiteriei.
In pretul produsului nu este inclus montajul, al carui pret este indicat in categoria “servicii” din meniul principal.
Expunerea prelungita la lumina directa a soarelui poate determina o schimbare a aspectului si calitatii mobilei.
Acest tip de schimbari in calitatea si integritatea produselor NU SUNT ACOPERITE de garantia lor. Asezati mobilierul la o distanta de CEL PUTIN 50 cm fata de corpul de incalzire sau sursa de caldura.
Puteti comanda acest produs  pe site sau la 0040 31 630 26 26 . Nu este necesara plata in avans.
Pentru mai multe informatii, va rugam, accesati sectiunea Servicii.

 

 

Numar de pachete: 1
Pachet 1: 73/75/82 cm., greutate 20,5 kg.

Model Pret pentru montaj Pret pentru manipulare etaj 1, etaj 2 ,sau cu liftul (daca e posibil) Manipulare pe scari pentru fiecare etaj urmator
Moti 29.00 Lei 28.00 Lei 9.00 Lei

Pretul pentru montaj este indicat pentru fiecare articol individual. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de montaj este mai mica de 100RON, clientul plateste o taxa minima de 100RON.

Pretul de urcare este indicat pentru fiecare articol in parte. Pretul de urcare se stabileste pe baza nivelurilor/etajelor efective care urmeaza sa fie urcate de echipa de servicii. Va rugam sa retineti ca se percepe o taxa pentru parter sau alte etaje ( subsol ,demisol si parter) care este posibil sa nu fie numerotate in cladirea dvs. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de urcare este mai mică de 100 RON, clientul plateste o taxa minima de 100 RON.

Calculator credit TBI

Fotoliu Moti - Pret: 1046.00 lei

Luni Rata lunara Dobanda anuala
4 261.50 lei 0 %

Aceste rate sunt aproximative si vor fi stabilite dupa contactarea institutiei de credit. Creditul este valabil pentru comanda de peste 400 lei.

Adesea cumparate impreuna:
Produse asemanatoare
Ultima vizualizare

Follow us