Fotoliu Princess II + mecanism click-clack | Vellea Home

Princess II

Fotoliu , gri + piele alba

1582 lei
Reducere: -36%
1010 lei

Produsul nu se poate ajusta la cerinta clientului.

Livrare gratuita: 30 zile

Asezati-va comod pe fotoliul nostru regal Princess
 
- dimensiuni: L125 B95 H85/40 cm
- dimensiuni in stare extinsa: 60/120 cm
- tapiterie: textil Soho + piele ecologica in combinatiile de culori specificate
-curele de tapiterie
Avantaje:
- Mecanism click-clack
- Lada
- Perna 45/45 cm
 
Cea mai buna modalitate de a va relaxa acasa este sa alegeti confortul fotoliului Princess.
Confort maxim si calitate superioara a caracteristicilor acestui model care ii vor castiga locul de preferat al casei. Fotoliul este tapitat cu material textil moale si extrem de placut la atingere si piele ecologica rezistenta la uzura. Umplutura este din material cu elasticitatea si densitatea corespunzatoare unui confort superior. Pentru a va bucura de odihna folositi mecanismul click-clack incorporat.
 
Atentie!
In timpul transportarii picioarele fotoliului Princess se pastreaza in lada de sub sezut.Este posibila aparitia unor mici diferente de nuanta intre culorile reale ale mobilierului/materialelor folosite si culorile afisate de ecranul dispozitivului folosit de Dumneavoastra, in functie de setarile acestuia.
La despachetarea mobilierului tapitat nu recomandam utilizarea unor obiecte ASCUTITE si DE TAIAT din cauza probabilitatii de taiere a stofei sau tapiteriei.
In pretul produselor nu este inclus montajul, a carui valoare este specificata la categoria servicii din bara de meniu. Expunerea prelungita in lumina directa a soarelui poate duce la modificarea aspectului si calitatii mobilierului. Asezati mobilierul la CEL PUTIN 50 cm de orice corp de incalzire sau de orice sursa puternica de caldura.
Acest tip de deteriorari NU SUNT acoperite de garantia produselor.
 
Intretinere: Pentru intretinerea pielii ecologice si a stofei, folositi o laveta de microfibra inmuiata intr-o solutie de apa calduta cu sapun cu PH neutru.
Puteti comanda acest produs pe site sau la numarul de telefon afisat. Nu este necesara plata in avans.
Pentru mai multe informatii, va rugam, accesati sectiunea Servicii.
 
Nr. pachete: 1
Pachet  1: 130/86/80 cm. , greutate  39 kg.
 
Model Pret pentru montaj Pret pentru manipulare etaj 1, etaj 2 ,sau cu liftul (daca e posibil) Manipulare pe scari pentru fiecare etaj urmator
Princess II 35.00 Lei 62.00 Lei 18.00 Lei

Pretul pentru montaj este indicat pentru fiecare articol individual. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de montaj este mai mica de 130RON, clientul plateste o taxa minima de 130RON.

Pretul de urcare este indicat pentru fiecare articol in parte. Pretul de urcare se stabileste pe baza nivelurilor/etajelor efective care urmeaza sa fie urcate de echipa de servicii. Va rugam sa retineti ca se percepe o taxa pentru parter sau alte etaje ( subsol ,demisol si parter) care este posibil sa nu fie numerotate in cladirea dvs. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de urcare este mai mică de 110 RON, clientul plateste o taxa minima de 110 RON.

Calculator credit TBI

Fotoliu Princess II + mecanism click-clack - Pret: 1010.00 lei

Luni Rata lunara Dobanda anuala
4 252.50 lei 0 %

Aceste rate sunt aproximative si vor fi stabilite dupa contactarea institutiei de credit. Creditul este valabil pentru comanda de peste 400 lei.

Adesea cumparate impreuna:
Produse asemanatoare
Ultima vizualizare

Follow us