Fotolui Vieri | Vellea Home

Vieri

Fotoliu , bej inchis

Fotolui Vieri 1
Fotolui Vieri 2
Fotolui Vieri 3
Fotolui Vieri 4
Fotolui Vieri 5
Fotolui Vieri 1_thumb
Fotolui Vieri 2_thumb
Fotolui Vieri 3_thumb
Fotolui Vieri 4_thumb
Fotolui Vieri 5_thumb
1669 lei
Reducere: -30%
1161 lei

Produsul nu se poate ajusta la cerinta clientului.

bej inchis

Livrare gratuita: 7 zile

Fotoliu Vieri

Dimensiuni:

- L74 B81 H110 cm

Materiale finisaj:

- textile polyester

Tapiterie / umplutura:

- umplutura: penopoliuretan

Structura:

- lemn masiv, PAL
Relaxati-va la maxim si bucurati-va de adevaratul confort al casei cu scaunul elegant si stilat Vieri. Modelul are forme moi si dimensiuni optime pentru a va aseza confortabil pentru o pauza placuta. Fotoliul este tapitat cu material de inalta calitate cu suprafata moale si placuta la atingere

 

Atentie!

Este posibila aparitia unor mici diferente de nuanta intre culorile reale ale mobilierului/materialelor folosite si culorile afisate de ecranul dispozitivului folosit de Dumneavoastra, in functie de setarile acestuia.
LA DESPACHETAREA mobilierului nu recomandam folosirea unor obiecte ASCUTITE sau DE TAIAT, din cauza probabilitatii de taiere a stofei sau tapiteriei.

Deteriorari cu un astfel de caracter nu vor fi acceptate ca reclamatie

Expunerea prelungita la lumina directa a soarelui poate determina o schimbare a aspectului si calitatii mobilei.

Acest tip de schimbari in calitatea si integritatea produselor NU SUNT ACOPERITE de garantia lor. Bratele canapelelor NU SUNT destinate sederii pe ele. Orice sarcina dinamica sau sedere pe acestea ar putea duce la deformarea lor. Acest tip de deteriorari NU SUNT acoperite de garantia produselor.
Puteti comanda acest produs  pe site sau la 0040 31 630 26 26 . Nu este necesara plata in avans.

Pentru mai multe informatii, va rugam, accesati sectiunile CUM COMANDAM si SERVICII

Numar pachete: 1

Pachet 1: 74/80/110 cm., greutate  28 kg

 
Model Pret pentru manipulare etaj 1, etaj 2 ,sau cu liftul (daca e posibil) Manipulare pe scari pentru fiecare etaj urmator
Vieri 49.00 Lei 22.00 Lei

Pretul pentru montaj este indicat pentru fiecare articol individual. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de montaj este mai mica de 100RON, clientul plateste o taxa minima de 100RON.

Pretul de urcare este indicat pentru fiecare articol in parte. Pretul de urcare se stabileste pe baza nivelurilor/etajelor efective care urmeaza sa fie urcate de echipa de servicii. Va rugam sa retineti ca se percepe o taxa pentru parter sau alte etaje ( subsol ,demisol si parter) care este posibil sa nu fie numerotate in cladirea dvs. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de urcare este mai mică de 100 RON, clientul plateste o taxa minima de 100 RON.

Calculator credit TBI

Fotolui Vieri - Pret: 1161.00 lei

Luni Rata lunara Dobanda anuala
4 290.25 lei 0 %

Aceste rate sunt aproximative si vor fi stabilite dupa contactarea institutiei de credit. Creditul este valabil pentru comanda de peste 400 lei.

Produse asemanatoare
Ultima vizualizare

Follow us